Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi l-a dat afară de la FCSB!! Jucătorul şi-a luat rămas bun de la coechipieri şi urmează să semneze cu o rivală din Liga 1 | EXCLUSIV

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi l-a dat afară de la FCSB!! Jucătorul şi-a luat rămas bun de la coechipieri şi urmează să semneze cu o rivală din Liga 1 | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Deşi spunea că nu va mai face legea la echipă odată cu instalarea lui Nicolae Dică pe banca tehnică, Gigi Becali, chiar dacă nu ar mai face schimbările, încă procedează după bunul plac în privinţa jucătorilor, fără să accepte sfaturile ”colaboratorilor”.

UPDATE: FC Voluntari a confirmat oficial revenirea lui Raţă.


Ştirea iniţială

Gigi Becali a ”spart banca” în această vară, reuşind să cheltuie peste cinci milioane de euro pe nou-veniţi, graţie sumelor importante încasate pentru Florin Tănase şi din Conference League.

Deşi la începutul perioadei de mercato planul era ca doar fundaşi centrali să fie aduşi la club, iar lotul să fie completat cu jucători din propria pepinieră, FCSB a schimbat foaia după primele etape.

Remiza cu U Cluj şi înfrângerea cu Rapid, care au dus şi la despărţirea de Toni Petrea, l-au motivat pe patronul vicecampioanei să investească din nou masiv.

Toate transferurile rezolvate, în afară de cel al lui Andrea Compagno, au fost confirmate înainte ca echipa să îşi asigure calificarea în Conference League, lucru care demonstrează că Becali a fost dispus să rişte.

Totuşi, dintre nou-veniţi, niciun jucător nu a dat cu adevărat randament până acum, iar patronul s-a apucat deja să dea afară dintre aceştia, în frunte cu Vadim Raţă.

Plecare de ultim moment de la FCSB

După ce MM Stoica anunţa că acesta poate pleca dacă îşi doreşte, sursele Orange Sport au dezvăluit că internaţionalul moldovean şi-a luat rămas bun de la coechipieri.

Mijlocaşul urmează să semneze din nou cu FC Voluntari, întrucât nu poate reprezenta altă echipă în acest sezon, pe lângă FCSB, şi încă este dorit de Liviu Ciobotariu.

Achiziţionat de Gigi Becali în schimbul sumei de 325.000 de euro, Vadim Raţă a îmbrăcat tricoul FCSB-ului, în meciuri oficiale, preţ de 107 de minute.

Se pare că latifundiarul are nevoie de nici două ore pentru a îşi da seama de valoarea unui jucător, indiferent că acesta fusese unul dintre cei mai buni mijlocaşi din campionat în ultima stagiune.

Pierderea FCSB-ului va fi câştigul lui FC Voluntari, iar suporterii roş-albaştri ar mai putea primi o nouă veste proasă în zilele viitoare.

Gigi Becali tocmai anunţa că ar putea repeta cazul Raţă şi cu Marco Dulca, deşi a încercat să spună apoi că glumea.

Afla mai multe despre: vadim raţă 

viewscnt
Articole similare