Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul care o conduce din umbră pe Dinamo? ”Cred că el e numărul 1 şi pe partea tehnică, şi pe cea administrativă” | EXCLUSIV

Omul care o conduce din umbră pe Dinamo? ”Cred că el e numărul 1 şi pe partea tehnică, şi pe cea administrativă” | EXCLUSIV
Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Florin Prunea a vorbit despre situaţia de la echipa sa de suflet, Dinamo. ”Câinii” continuă să se ”afunde” în Liga 2, pierzând ultimele trei partide la rând, iar incertitudinea din jurul clubului dăunează atât jucătorilor, cât şi staffului.

Ajunsă în Liga 2 pentru prima dată în istorie, Dinamo îşi propunea să revină din prima încercare în Superliga, dar, până acum, ”câinii” nu par să aibă şanse nici să prindă play-off-ul.

O victorie în prima etapă, chiar dacă a venit cu greu, împotriva unei nou-promovate, Progresul Spartac, le-a dat speranţe fanilor roş-albi că echipa de suflet îşi poate reveni.

Acel rezultat pozitiv a fost urmat de trei înfrângeri la rând, cu Oţelul Galaţi, Viitorul Pandurii Tg. Jiu şi Unirea Dej, iar o bună parte a suporterilor lui Dinamo a încetat să vină la meciuri.

Situaţia la club este cu atât mai gravă întrucât este neclar cui revin ce responsabilităţi. În teorie, conducătorul clubului ar trebui să fie administratorul special, Vlad Iacob, dar Florin Prunea are altă teorie.

După ce a urmărit discurscul lui Ovidiu Burcă, fostul portar din Ştefan cel Mare a ajuns la concluzia că tehnicianul lui Dinamo conduce de fapt clubul din toate punctele de vedere.

Omul care o conduce din umbră pe Dinamo?

Prunea a sugerat că nu Vlad Iacob ia deciziile importante, ci Andrei Burcă, dar a punctat că, prin aducerea grupului de investitori reprezentat de Andrei Nicolescu la club, se formează un ”grup de băieţi care au făcut treabă”.

”(n.r. avea Dinamo nevoie de un antrenor mai experimentat ca Ovidiu Burcă?) Nu aveai cum, nu-ţi permiteai unul mai experimentat.

Mie îmi lasă impresia că Ovidiu Burcă conduce clubul Dinamo în momentul de faţă şi nu este numai antrenor.

Ultimele declaraţii ale lui se referă şi la situaţia clubului, eu cred că e numărul 1 la Dinamo, cred că conduce şi pe partea tehnică, si pe partea administrativă.

Am vazut ca şi domnul Nicolescu (n.r. s-a dus la Dinamo), înseamnă că se încearcă refacerea echipei de la Rapid, un grup de băieţi care au făcut treabă”, a declarat Florin Prunea, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: ovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare