Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, de vânzare: Dorin Şerdean n-a mai ajuns să semneze pentru cedarea acţiunilor: "Nu pot să înţeleg. A trimis mesaj că are probleme personale"

Dinamo, de vânzare: Dorin Şerdean n-a mai ajuns să semneze pentru cedarea acţiunilor: "Nu pot să înţeleg. A trimis mesaj că are probleme personale"

Dinamo București

Comentarii

Administratorul special al lui Dinamo Bucureşti, Vlad Iacob, susţine că cedarea clubului spre un alt investitor a fost aproape să se întâmple vineri, dar acţionarul majoritar, Dorin Şerdean, nu a apărut la întâlnirea programată.

Dinamo, de vânzare! Dorin Şerdean n-a apărut să semneze pentru cedarea clubului

În acest moment, Dorin Şerdean este acţionar majoritar la Dinamo Bucureşti cu 72% prin Lotus Perfect Products SRL, societatea care i-a fost cedată de Pablo Coratcero, fostul acţionar al alb-roşiilor. 

O schimbare la vârful clubului a fost aproape vineri, când Dorin Şerdean ar fi trebuit să se întâlnească împreună cu noul posibil investitor. Doar că Şerdean i-a ţinut pe toţi în loc, n-a apărut şi i-a transmis lui Vlad Iacob că are probleme personale. 

"Domnul Şerdean a fost aşteptat vineri. Toată lumea era pregătită, documentele erau pregătite, el trebuia să vină. Are nişte probleme personale şi nu a venit. E vorba despre un investitor, nu pot să spun cine este. 

Era o discuţie extrem de importantă şi foarte serioasă. Avea o ofertă la care nici nu spera pe masă, nu ştiu care este dorinţa lui. Probabil negociază la sânge, nu pot să înţeleg.

A comunicat şi a transmis printr-un mesaj că are nişte probleme personale şi că la începutul săptămânii viittoare să definitivăm", a anunţat Vlad Iacob. 

Acţiunile lui Dorin Şerdean rămân la vânzare şi tranzacţia ar urma să aibă loc săptămână următoare. 

Mohammad Murad era interesat de preluarea clubului Dinamo şi a recunoscut public că face eforturi în acest sens, Vlad Iacob, administratorul special, confirmând demersurile.

Dinamo, a treia înfrângere consecutivă în Liga 2

Ovidiu Burcă a făcut încă un pas greşit pe banca lui Dinamo. Sâmbătă, "câinii" au pierdut şi cu Unirea Dej, scor 2-3, după ce au mai fost înfrânţi şi de ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Oţelul, şi au câştigat cu Progresul Spartac, în prima etapă. 

Vlad Iacob a cerut răbdare după ultima înfrângere, dar i-a ameninţat pe anumiţi jucători care nu au convins până în acest moment. 

"Îi înţeleg pe fani, îi rog să mai aibă răbdare. Am venit în cel mai dificil moment din istoria clubului şi avem nevoie de timp. Spiritul lui Dinamo lipşeşte şi din păcate lipseşte de la unii jucători care sunt aici de mai mult timp. 

Dacă sunt jucători care nu înţeleg ce înseamnă Dinamo, vor pleca. Nu văd spiritul lui Dinamo la mulţi jucători inclusiv la cei care sunt aici de mult timp", a mai spus conducătorul din "Ştefan cel Mare"

Afla mai multe despre: vlad iacobdorin serdeandinamovanzare dinamo 

viewscnt
Articole similare