adplus-dvertising
You are here:

VIDEO | Dinamo - Unirea Dej 2-3. ”Câinii”, a treia înfrângere la rând în Liga 2. Un nou-venit a gafat impardonabil la două dintre goluri

VIDEO | Dinamo - Unirea Dej 2-3. ”Câinii”, a treia înfrângere la rând în Liga 2. Un nou-venit a gafat impardonabil la două dintre goluri

Dinamo București

Comentarii

Sâmbătă, de la ora 11:30, Dinamo a primit vizita Unirii Dej, pe stadionul din Clinceni, în cea de a patra etapă a Ligii 2. ”Câinii” au fost înfrânţi cu scorul de 3-2.

VIDEO | Dinamo - Unirea Dej 2-3 (Alexandru Pop 54, 73 / Cocian 31, 58, Alex Pop 77 pen.)

Echipele de start:

  • Dinamo: Dujmovic - Moura, Patriche, Bena, Amzăr - Iglesias, Roşu - Borduşanu, Ghezali, Lazăr - Buhăescu
  • Rezerve: Oncescu - Ţone, Dudea, Ionescu, Bani, Giafer, Şerban, Buleică, Alexandru Pop
  • Unirea Dej: Răilean - Maftei, Pop, Burdeţ, Roş - Militaru, Kereki, Adrian Pop - Blaj, Alex Pop, Cocian
  • Rezerve: Chindriş - Pop, Chira, Călugăr, Fulga, Vlad, Vomir, Frăsineanu, Greu

Min 90. Final de meci.

Min 77. Gooool Unirea Dej! Alex Pop transformă cu emoţii.

Min 75. Penalty pentru Unirea Dej! O nouă gafă a lui Bena îl pune în dificultate pe Patriche, care, încercând să degajeze, doboară un adversar.

Min 73. Gooool Dinamo! Pop reuşeşte şi el dubla, tot cu o lovitură de cap.

Min 58. Goool Unirea Dej! Cocian reuşeşte dubla cu o lovitură de cap.

Min 54. Goool Dinamo! Nou-intratul Alexandru Pop profită de o greşeală imensă a portarului şi restabileşte egalitatea.

Min 31. Gooool Unirea Dej! Bena gafează impardonabil, iar Cocian profită şi înscrie.

Min 1. A început partida.


După un început modest de sezon, însumând trei puncte din primele trei etape, Dinamo s-a pus pe făcut transferuri şi a adus la club deja cinci străini.

Doi francezi, doi spanioli şi un bosniac au sosit în Ştefan cel Mare, ultimul dintre aceştia fiind portarul Filip Dujmovic, care va debuta între buturile ”câinilor” cu Unirea Dej.

Bena şi Ghezali sunt în continuare titulari, la fel ca la ultimul meci, alături de ibericul Iglesias, în timp ce nou-venitul Gorka Larrucea nu a prins lotul încă, întrucât de abia a sosit la club.

Obiectivul lui Dinamo, în teorie, rămâne acelaşi: obţinerea promovării în Liga 1 din prima încercare. Totuşi, până acum, prestaţiile ”câinilor” nu au fost tocmai încurajatoare.

Echipa pregătită de Ovidiu Burcă a învins-o pe Progresul Spartac în prima etapă, dar a fost învinsă apoi de Oţelul şi Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

De cealaltă parte, Unirea Dej se află la al doilea sezon consecutiv în Liga 2 şi a început să se acomodeze cu prezenţa în eşalonul secund.

După o înfrângere în prima etapă, cu Iaşi, jucătorii Unirii Dej au reuşit să câştige următoarele două partide, cu Dumbrăviţa şi Csikszereda.

viewscnt
Articole similare