Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numărul uriaş de meciuri europene adunate de MM Stoica din postura de oficial al unui club: ”Cu Liverpool de cinci ori, cu Chelsea de patru” | VIDEO EXCLUSIV

Numărul uriaş de meciuri europene adunate de MM Stoica din postura de oficial al unui club: ”Cu Liverpool de cinci ori, cu Chelsea de patru” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În urma calificării în Conference League, invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica şi-a făcut bilanţul meciurile europene până acum. Cu tot cu cele şase partide care urmează în grupe, managerul general de la FCSB urmează să atingă o bornă impresionantă.

Ajunsm la 57 de ani, MM Stoica a lucrat de-a lungul carierei sale în fotbal pentru doar patru cluburi, Oţelul Galaţi, Steaua, FCSB şi Unirea Urziceni.

Fie că a ocupat funcţia de preşedinte, director sportiv sau manager general, cluburile pe care le-a reprezentat mereu au reuşit să facă performanţe.

Alături de fiecare dintre acestea, în afară de Steaua, MM a fost părtaş la cel puţin un triumf în Liga 1 şi o participare în grupele Champions League.

Totuşi, cea mai bună parte a carierei managerului general de la FCSB a fost petrecută la Bucureşti, alături de Gigi Becali, unde a reuşit cele mai importante performanţe ale sale.

Odată cu o nouă calificare în grupele cupelor europene, prima după cinci ani, MM Stoica şi-a făcut bilanţul partidelor însumate în competiţii UEFA.

Numărul uriaş de meciuri europene adunate de MM Stoica din postura de oficial al unui club

Cu tot cu cele şase pe care urmează să le dispute vicecampioana, managerul general de la FCSB ar urma să ajungă la borna 149, în Champions League, Europa League şi Conference League.

Ca termen de comparaţie, Ronaldo şi Messi au însumat 191, respectiv 160 de apariţii în cupele europene, deşi cariera de oficial este mult mai de durată decât cea de jucător.

Chiar mi-am făcut acum, am chestia asta cu cifrele, doar meciurile la care am fost în cadrul clubului, adică am fost cu Ronny Levy, am jucat, am eliminat ŢSKA Sofia, am jucat cu Schalke acasă şi după aia la Larnaca şi am plecat, alea patru meciuri mi le-am numărat.

Cu astea şase, sper să rămân până în decembrie (n.r. râde), fac 149 de meciuri în Europa. E ceva, zic eu. Şi am fost peste tot, oficial, de cinci ori am jucat cu Liverpool, patru cu Chelsea într-un an. Cu Anderlecht nu jucasem niciodată, în Belgia jucasem cu Standard”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

După ce a reuşit să o elimine pe Viking, FCSB a fost repartizată într-o grupă dificilă: roş-albaştrii urmează să le înfrunte pe West Ham United (Anglia), Anderlecht (Belgia) şi Silkeborg (Danemarca).

Ca

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare