Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ofertă oficială! MM: "E din campionatul nostru". FCSB, gata să mute după calificarea în Conference League | EXCLUSIV

Gigi Becali, ofertă oficială! MM: "E din campionatul nostru". FCSB, gata să mute după calificarea în Conference League | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a făcut o ofertă de transfer pentru un atacant din Superligă. Mihai Stoica a dezvăluit informaţia în direct la Orange Sport, la o zi după calificarea în grupele Conference League.

FCSB îşi caută atacant şi Gigi Becali a făcut o ofertă pentru unul dintre atacanţii din Superligă, dar Mihai Stoica nu a dorit să dea numele în direct.

Gigi Becali, ofertă oficială! FCSB, gata să mute după calificarea în Conference League. MM: "E din campionatul nostru" | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali a trimis o ofertă oficială de transfer pentru un atacant din Superligă. MM nu a vrut să-i dea numele atacantului, "pentru că jucătorul nu ştie", dar cluburile negociază transferul.

În ceea ce priveşte fundaşul central, deoarece Gigi Becali a anunţat că-şi mai doreşte un fundaş central şi l-a numit pe Kevin Boli ca ţintă, Mihai Stoica a dezvăluit că a primit anumite propuneri de apărători centrali, dar jucători care n-au jucat de mult timp.

"(n.r. - Gigi Becali a spus că nu ştie pe cine să mai aducă şi îi lasă pe Mihai Stoica şi Nicolae Dică) Sigur că e o responsabilitate în plus. Nu.  Sunt variante pe care le-am studiat, dar care nu ne încântă. Nu suntem în situaţia în care am fost când l-am luat pe Tamm.

Tamm era clar că o să-şi găsească echipă. El juca în Ucraina, s-a întâmplat ce s-a întâmplat în Ucraina a zis 'hai să mă duc să joc acasă'. Acum chiar pot să spun că e o certitudine.

O să încercăm. Gigi a făcut deja o ofertă pentru un atacant. Nu aş vrea să dau nume. E campionatul nostru, poate jucătorul nu ştie, nu s-a vorbit cu el. Mai e timp.

La momentul ăsta nu avem o ţintă. Urmărim jucători. Eu vreau să fie şi comunitar, să fie cu cifre în ultimul sezon, să fi jucat, precum Tamm, care a jucat la toate echipele la care a fist. Am primit nişte propuneri de jucători care n-au mai jucat de mult timp. Mi-e greu să dau nume", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB l-a dorit foarte mult pe Pavol Şafranko (27 de ani), aşa cum a anunţat Orange Sport în exclusivitate, dar în cele din umră atacantul a semnat cu Sepsi.

În ceea ce priveşte fundaşul central, Gigi Becali îl vrea pe Kevin Boli, care a semnat cu FC Botoşani după ce s-a întors din Turcia, de la Samsunspor.

Afla mai multe despre: gigi becaliofertafcsbatacant 

viewscnt
Articole similare