Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Primul mare transfer la FCSB după calificare. Becali sparge banca şi transferă de urgenţă un fotbalist cu un CV impresionant

BREAKING | Primul mare transfer la FCSB după calificare. Becali sparge banca şi transferă de urgenţă un fotbalist cu un CV impresionantgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB s-a calificat în grupele Conference League şi a dat o nouă lovitură importantă pe plan financiar. Acum, dacă echipa sa va juca din trei în trei zile, Gigi Becali este dispus să-i întărească serios lotul lui Nicolae Dică.

FCSB şi-a umplut conturile cu încă şase milioane de euro, după ce s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Viking şi şi-a asigurat prezenţa în grupele Conference League. Astfel, Gigi Becali a promis acum transferuri importante pentru a-i întări lotul lui Nicolae Dică.

"De vineri vorbim de transferuri. Trebuie un atacant şi un fundaş central. Dau şi bani pe transferuri, dacă este nevoie. Păi ce, dau bani de la mine? Avem deja 6 milioane de euro asigurate din grupele Conference League.

Se schimbă treaba. Eu nu mai dau bani de la mine. Dar acum, orice investiţie o fac, creşte valoarea jucătorilor. Păi dacă iau unul bun şi el joacă bine în Conference League, poate fac şi un transfer" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Conform fanatik.ro, primul transfer al celor de la FCSB, după calificarea în grupele Conference League, este Kevin Boli. Gigi Becali a demarat deja negocierile cu Valeriu Iftime, iar fundaşul central este aşteptat în zilele următoare să vină sub comanda lui Nicolae Dică.

Patronul vicecampioanei României este dispus să şi plătească o sumă de transfer, care nu poate fi mai mare de 450 de mii de euro, aceasta fiind cota de piaţă a lui Kevin Boli, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Kevin Boli a strâns patru titluri de campion în Superligă, 3 cu CFR Cluj şi 1 cu Farul Constanţa. Fundaşul ivorian a fost adus în fotbalul românesc în 2015, de la Mouscron, când a semnat cu echipa lui Gheorghe Hagi, apoi, Boli a bătut palma cu CFR Cluj. După o scurtă aventură în China, fundaşul central de 31 de ani s-a întors la campioana României, iar în ultimii doi ani a evoluat la Samsunspor, în liga secundă din Turcia.

În vara acestui an, Kevin Boli s-a întors în fotbalul românesc şi a semnat cu FC Botoşani, echipă pentru care a bifat două meciuri în actuala stagiune.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare