Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Pavol Safranko s-a întors în Liga 1! Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a semnat cu o rivală din Superligă

OFICIAL | Pavol Safranko s-a întors în Liga 1! Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a semnat cu o rivală din Superligă

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Pavol Safranko a revenit în Liga 1, dar nu a semnat cu FCSB.

Atacantul slovac a rămas liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu echipa din Africa de Sud, Mamelodi Sundowns. Fotbalistul a semnat cu Sepsi, club pentru care a mai evoluat în perioada iunie 2019 - iulie 2021.

În vârstă de 27 de ani, Safranko a mai fost legitimat la echipe de tradiţie din Scoţia şi din Danemarca, precum Aalborg şi Dundee United, dar şi în fotbalul românesc, la Sepsi Sf. Gheorghe.

În sezonul trecut, Safranko a marcat 5 goluri în 16 meciuri disputate în campionatul Africii de Sud. Înainte de transferul la Mamelodi, slovacul a jucat două sezoane la Sepsi. 

Variantă de avarie pentru FCSB după ce l-a ratat pe Safranko! MM Stoica a dezvăluit planul vicecampioanei

”Spre exemplu, dacă un club ne-ar împrumuta un jucător, pe bani, pentru două meciuri, să zicem că am avea un post care nu e acoperit şi am avea nevoie de un jucător. Pentru clubul respectiv, ar fi ocazia ca jucătorul să fie văzut în Europa şi, plus, foarte mare expunere, <<uite, domn'ne, un jucător vine să joace două meciuri şi se întoarce>>.

Sau cu clauză, dacă te califici, îl cumperi, ceva de genul. Se poate face asta, e posibil, dar, îţi dai seama, noi ne-am antrenat, ne-am pregătit jocul, deja...”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: sepsi-liga 1-safranko 

viewscnt
Articole similare