Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali n-a glumit: plan pentru a construi cu fonduri europene stadionul de 100.000 de locuri. Ce răspuns a primit finanţatorul FCSB

Gigi Becali n-a glumit: plan pentru a construi cu fonduri europene stadionul de 100.000 de locuri. Ce răspuns a primit finanţatorul FCSB

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit planul pe care l-a gândit pentru a construi un stadion pentru echipa bucureşteană, care-şi dispută partidele considerate acasă pe Arena Naţională.

Gigi Becali, un nou anunţ despre stadion

FCSB continuă să-şi joace meciurile pe Arena Naţională, dar de-a lungul timpului s-a văzut nevoită să părăsească Bucureştiul când cel mai mare stadion al ţării a fost ocupat de alte evenimente. 

Echipa s-a mutat la Piteşti, Giurgiu sau Buzău, dar în ultima perioadă Gigi Becali s-a gândit la o altă variantă. 

După ce a văzut zeci de mii de suporterii la meciurile FCSB-ului de la startul sezonului, afaceristul s-a gândit să construiască un stadion. Gigi Becali a încercat să acceseze fonduri europene. 

Totuşi, răspunsul a fost negativ, iar finanţatorul a oferit câteva detalii inedite despre felul în care vede situaţia la nivel mondial. 

„Mi-a intrat în cap să fac un stadion cu fonduri europene. Am sunat pe cineva. Nu se poate face. Ei cedau utilităţile, sunt mulţi bani. Eu vreau un stadion de 100.000 de locuri. De acum încolo, să vedem dacă am eu dreptate, se încearcă un fel de mondializare a lumii. 

Miliardarii vor controla lumea şi vor fi un fel de stăpâni de oameni. Chiar şi noi milionarii vom fi manipulaţi de ei. Controlează guverne, politicul şi o să implementeze legea lor. 

Ceea ce va fi dezvoltat va fi sportul, fotbalul va fi un fel de pâine şi circ pentru mase. Mai ales că în lumea virtuală singura activitate a oamenilor care nu poate să dispară şi să fie virtuală este fotbalul.”, a declarat Gigi Becali, conform Sport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare