Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de care Gigi Becali n-a mai avut nevoie la FCSB, sub comanda lui Flavius Stoican. Foşti jucători de la CFR Cluj şi Rapid au ajuns la CS Mioveni | OFICIAL

Fotbalistul de care Gigi Becali n-a mai avut nevoie la FCSB, sub comanda lui Flavius Stoican. Foşti jucători de la CFR Cluj şi Rapid au ajuns la CS Mioveni | OFICIAL

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a făcut alte trei transferuri pe ultima sută de metri. Noul tehnician, Flavius Stoican, a primit întăriri, pentru a ieşi din subsolul clasamentului.

Trei transferuri făcute de CS Mioveni

CS Mioveni e pe ultimul loc în Superligă şi l-a schimbat pe Alexandru Pelici cu Flavius Stoican, care a primit transferuri încă din primele zile. 

Andrei Burlacu, fotbalistul de care Gigi Becali a ales să se despartă după ce l-a dezamăgit la FCSB, Cornel Ene, ultima dată în Ungaria la Gyirmót FC, şi Nicolae Carnat, plecat de la Rapid Bucureşti, au semnat cu argeşenii. 

”Echipa noastră a realizat în această săptămână, trei noi transferuri. Astfel s-au alăturat lotului CS Mioveni, Andrei Burlacu, Cornel Ene şi Nicolae Carnat. Toţi trei au semnat contracte până la finalul sezonului.

Burlacu, Ene şi Carnat se alătură celorlalte 6 transferuri făcute până acum: Flavius Croitoru, Liviu Antal, Cristi Dumitru, Vlad Pop, Mihai Lixandru şi albanezul Blerim Krasniki.

Andrei Burlacu, are 25 de ani (12 ianuarie 1997) şi este atacant. Este din Botoşani şi după ce şi-a făcut junioratul la CS Botoşani a fost luat de juniorii lui U Craiova. În cariera a mai jucat pentru U Craiova, Poli Iaşi, Chindia Târgovişte, Concordia Chiajna şi FCSB, echipă la care a evoluat sezonul trecut. De asemenea a îmbrăcat şi tricoul Naţionalei U 21.

Cornel Ene are 29 de ani (21 iulie 1993) şi este fundaş central. Este originar din Satu Mare, acolo unde şi-a făcut şi junioratul, la Olimpia. A mai jucat pentru CFR Cluj II, CFR Cluj, UTA, Olimpia Satu Mare, Pandurii Tg Jiu, ASA Tg Mureş, Juventus Bucureşti, Kisvarda şi a venit la Mioveni de la Gyirmot.

Nicolae Carnat are 24 de ani (8 aprilie 1998) şi este mijlocaş. Este din Alba Iulia, a început fotbalul în localitate la Olimpia, după care a fost luat la Academia Hagi. De aici a plecat în 2014 la Wolverhamton în Anglia, de unde a fost împrumutat la Esbjerg în Danemarca. A revenit în ţară la Dunărea Călăraşi, mai jucând apoi la Sepsi Sf Gheorghe, CFR Cluj iar anul trecut la Rapid. A fost şi internaţional de tineret, evoluând pentru România U 17 şi U 21”, se arată în comunicatul celor de la CS Mioveni.

Un singur punct a acumulat CS Mioveni în actuala stagiune, după 1-1 cu FCSB pe teren propriu. 

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare