Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi pare rău că nu am reuşit”. Marele regret al lui Cristi Balaj după tragerea la sorţi a grupelor Conference League: ”Mi-aş fi dorit acest lucru” | EXCLUSIV

”Îmi pare rău că nu am reuşit”. Marele regret al lui Cristi Balaj după tragerea la sorţi a grupelor Conference League: ”Mi-aş fi dorit acest lucru” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj a reacţionat după ce a aflat compoziţia grupei din care face parte CFR Cluj în Conference League. Campioana României s-a calificat în această fază a competiţiei după ce a trecut dramatic de Maribor, cu un gol din foarfecă în minutul 90.

Ajunsă în grupele Conference League, CFR Cluj se va duela în această fază a competiţiei cu Slavia Praga, Sivasspor şi Balkani, în grupa G, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Istanbul.

Cristi Balaj este încrezător că echipa la care este oficial are şanse foarte mari să prindă primăvara europeană.

Cristi Balaj are un regret după tragerea la sorţi: ”Îmi pare rău că nu am reuşit să cădem din nou în grupă cu ei”

Preşedintele campioanei României a mai avut o singură dorinţă. Ar fi vrut să cadă în aceeaşi grupă cu Pyunik Erevan, formaţia care a eliminat-o pe CFR Cluj în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, pentru a-şi lua revanşa.

”Sperăm să fie de bun augur. Slavia Praga este o echipă puternică, a fost şi cap de serie şi sperăm totuşi să facem mai multe puncte decât în sezonul precedent. 

Din punctul meu de vedere am merita să terminăm în primele două. Nu vreau să mă hazardez, să dau pronosticuri pentru că fotbalul ne-a arătat că poate face suprize. Am încredere în băieţi, în jucători şi sper să ajungem în primăvara europeană. 

(n.r. Dan Petrescu zicea că mai vrea repede doi jucători) Nu am dezvoltat acest subiect, rămâne să discutăm. Chiar şi azi avem întâlnire şi vom vedea. 

Am început cu un oarecare ghinion pentru că meritam să ne calificăm împotriva celor de la Pyunik. Chiar îmi pare rău că nu am reuşit să cădem din nou în grupă cu ei pentru a ne lua revanşa. Mi-aş fi dorit acest lucru. 

Nu am avut timp să sărbătorim pentru că vom juca duminică, după care vom juca miercuri şi apoi în weekend cu cei de la FCSB. 

Grupa FCSB-ului e mai atractivă, adversari cu nume. Da, din punctul ăsta de vedere, da, dar, la fel ca şi noi, au şi ei şanse, le dorim succes şi sperăm să avem cât mai multe victorii pentru a acumula puncte. 

Sunt un optimist din fire şi muncind corect, făcând tot ceea ce trebuie pentru a obţine performanţe, automat consider că trebuie să ajungem în primăvara europeană. Fotbalul românesc este într-o creştere evidentă, din acest punct de vedree, că sunt şanse mari să ajungem în primăvara europeană. 

(n.r. despre Dan Petrescu) Când am ajuns la stadion deja era cu echipa la antrenament şi nu am apucat să discutăm.

În mod normal ar trebui să fie mai liniştit, dar el este o fire care nu lasă nimic la voia întâmplării şi având meci duminică, contra Farului, sunt convins că a intrat în acea transă care l-a consacrat şi îl ajută să aducă rezultate, aşa că e concentrat la partida următoare”, a declarat Balaj, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristi balajcfr cluj 

viewscnt
Articole similare