Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe a anunţat momentul în care va pleca de la U Cluj. Ce trebuie să se întâmple pentru a rămâne: "Dacă nu se întâmplă, părăsesc corabia"

Eugen Neagoe a anunţat momentul în care va pleca de la U Cluj. Ce trebuie să se întâmple pentru a rămâne: "Dacă nu se întâmplă, părăsesc corabia"

U Cluj

Comentarii

Noul antrenor de la U Cluj, Eugen Neagoe, a tras concluziile primului său meci pe banca "şepcilor roşii", scor 0-0, cu FC Voluntari.

Eugen Neagoe, după FC Voluntari - U Cluj 0-0

Universitatea Cluj a remizat, vineri, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

A fost primul meci al lui Eugen Neagoe, care i-a luat locul lui Erik Lincar. Deşi U Cluj n-a câştigat încă în acest sezon al Superligii, Eugen Neagoe a fost mulţumit de joc şi a susţinut că echipa se va salva de la retrogradare. 

Din sezonul următor pretenţiile cresc, iar Eugen Neagoe vrea să califice clubul U Cluj în play-off. În caz contrar, antrenorul va părăsi banca tehnică. 

"Cred că am făcut o primă repriză destul de bună. Dacă eram mai atenţi marcam, cu toate că n-am avut multe ocazii. La ultima pasă, dacă eram mai atenţi, puteam înscrie. Chipciu şi Ely puteau marca două goluri fiecare, dacă erau mai atenţi, chiar vorbeam cu ei. În repriza a doua am făcut multe greşeli, cei de la Voluntari au presat, după care cred că iar am avut momente mai periculoase. 

Băieţii merită felicitări, nu am jucat ce mi-aş fi dorit, aş vrea să nu mai avem emoţii când mingea e la adversar. Putem îndrepta lucrurile, vreau să le mulţumesc suporterilor şi îi aştept în număr şi mai mare pe Giuleşti în etapa următoare cu Rapid. 

Echipa poate rămâne în prima ligă şi sezonul următor putem fi o echipă puternică, care să ajungă în play-off. Dacă nu ajungem în play-off, eu părăsesc corabia", a declarat Eugen Neagoe. 

Afla mai multe despre: eugen neagoevoluntari u cluj 

viewscnt
Articole similare