Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românul trecut pe la West Ham o avertizează pe FCSB: ”E la alt nivel”. Ce a remarcat fostul internaţional la clubul din Premier League | EXCLUSIV

Românul trecut pe la West Ham o avertizează pe FCSB: ”E la alt nivel”. Ce a remarcat fostul internaţional la clubul din Premier League | EXCLUSIV
Comentarii

West Ham este fără îndoială cel mai dificil adversar pentru FCSB în grupa B din Conference League, iar un fost internaţional român, trecut în carieră şi pe la clubul din Premier League, a avut un avertisment pentru formaţia pregătită de Nicolae Dică.

West Ham nu a început deloc bine noul sezon din Premier League. ”Ciocănarii” se clasează pe ultimul loc, cu zero puncte, după primele trei etape din campionatul Angliei.

Românul trecut pe la West Ham, avertisment pentru FCSB: ”E la alt nivel”

Totuşi, Răzvan Raţ, fost jucător la West Ham, este de părere ca acest început slab în competiţia internă este doar ceva temporar, iar echipa londoneză îşi va reveni în perioada viitoare.

Fonstul component al echipei naţionale consideră că gruparea din Londra este un adversar redutabil pentru FCSB în Conference League şi a scos în evidenţă puterea de grup a echipei, în ciuda faptului că aceasta a aruncat şi sume imporante de bani pe transferuri.

”(n.r. grupa) E foarte grea, foarte groasă situaţia. West Ham în primul rând e o echipă puternică, joacă în Premier League şi orice echipă din Premier League e la alt nivel. Anderlecht nu cred că e deloc o echipă pe care să o neglijezi pentru că în primul rând are nume.

Eu cred că West Ham e o echipă cel puţin redutabilă pentru că joacă în Premier League sau cel puţin anul trecut n-a terminat deloc rău.

Au parte de suporteri şi de suporteri gălăgioşi, adică atmosfera e impresionantă.

Nu au neapărat staruri. Sunt jucători buni, dar n-aş evidenţia neapărat pentru că nu e până la urmă relevant. Cred că West Ham trebuie analizată ca şi echipă şi ce poate ea colectiv.

Cu siguranţă sunt şanse de a obţine puncte, dar şi sanse de a ieşi din grupă sunt, dar tot timpul există şanse, dar partea cu statistica şi cu predicţiile nu mi-au plăcut niciodată”, a declarat Raţ, pentru Orange Sport.

Răzvan Raţ a fost jucătorul lui West Ham timp de aproape opt luni, între iulie 2013 şi februarie 2014. Fostul fundaş stânga a ajuns la gruparea engleză după zece ani de succes petrecuţi la Şahtior Doneţk.

Românul a evoluat în 20 de partide pentru formaţia antrenată acum de David Moyes, dintre care 15 în Premier League.

Afla mai multe despre: west hamfcsbconference league 

viewscnt
Articole similare