Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cristiano Ronaldo şi-a decis viitorul! Cu ce club vrea să semneze: "Agentul lucrează deja"

BREAKING NEWS | Cristiano Ronaldo şi-a decis viitorul! Cu ce club vrea să semneze: "Agentul lucrează deja"

Manchester United

Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) şi-a decis viitorul şi vrea să revină la Sporting, în Portugalia, clubul care l-a crescut şi l-a lansat în fotbalul mare.

Dorinţa lui Cristiano Ronaldo de a pleca de la Manchester United i-a rămas intactă starului portughez, în ciuda transferurilor pe care le-au făcut "Diavolii". Presa din Spania a aflat că lusitanul îşi doreşte să revină la Sporting Lisabona, în ţara natală, iar agentul său lucrează deja la această mutare.

BREAKING NEWS | Cristiano Ronaldo şi-a decis viitorul! Cu ce club vrea să semneze: "Agentul lucrează deja"

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Sporting prinde din ce în ce mai mult contur. MARCA scrie că portughezul Ronaldo îşi doreşte să revină la Sporting Lisabona şi a decis că aceasta este cea mai bună variantă pentru viitorul său.

Mai mult, potrivit sursei citate, agentul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, lucrează deja cu Sporting pentru sosirea starului lusitan la clubul care l-a lansat în fotbalul mare, dar mutarea este "încă departe" de a se concretiza.

Despre Cristiano Ronaldo s-a scris că agentul său, Jorge Mendes, l-a propus la cluburi precum Atletico Madrid, Bayern, Borussia Dortmund sau chiar Barcelona, dar până acum acesta a rămas la Manchester United. Pe Old Trafford, CR7 a jucat puţin de la venirea lui Erik ten Hag ca antrenor, mai ales că portughezul a lipsit de la o bună parte a pregătirii de vară.

"Mirajul" Ligii Campionilor îl atrage pe Cristiano Ronaldo

Principalul motiv pentru care Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United este acela că "Diavolii roşii" nu joacă în acest sezon al Ligii Campionilor, competiţia a cărui golgheter şi pasator all-time este Cristiano Ronaldo. Portughezul a câştigat Liga Campionilor de cinci ori în carieră, iar la Sporting ar avea ocazia să-şi îmbunătăţească recordul de goluri şi pasă decisive în competiţia stelelor.

La tragerea la sorţi de joi, Sporting Lisabona a fost repartizată în grupa D a Ligii Campionilor, cu Eintracht Frankfurt, Tottenham şi Olympique Marseille.

Cristiano Ronaldo a jucat pentru Sporting Lisabona, unde a fost promovat la echipa mare de Ladislau Boloni, între 1997 şi 2003, trecând pe la toate grupele de vârstă. În 2003, Manchester United l-a cumpărat pe Cristiano Ronaldo de la Sporting Lisabona cu 19 milioane de euro şi l-a vândut mai departe, în 2009, pentru o sumă record la acea vreme: 94 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldosporting lisabonatransferjorge mendes 

viewscnt
Articole similare