Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

West Ham bate recordul de transfer după ce a aflat că se va duela cu FCSB. ”Ciocănarii” îl aduc la Londra pe ”noul Kaka”

West Ham bate recordul de transfer după ce a aflat că se va duela cu FCSB. ”Ciocănarii” îl aduc la Londra pe ”noul Kaka”
Comentarii

West Ham este una dintre adversarele FCSB-ului din grupa B a conference League şi este pe cale să facă un transfer record în această vară.

West Ham s-a calificat în faza grupelor din Conference League, acolo unde a fost repartizată în grupa B alături de FCSB, Anderlecht şi Silkeborg.

Dar lucrurile nu stau deloc bine în campionat. După trei etape scurse din Premier League, ”ciocănarii” sunt pe ultimul loc, cu zero puncte.

David Moyes are nevoie urgent de întăriri, deşi a mai adus până acum nişte jucători, printre care Gianluca Scamacca, italianul reuşind să marcheze primele sale goluri pentru formaţia londoneză.

West Ham bate recordul de transfer după ce a aflat că se va duela cu FCSB. ”Ciocănarii” îl aduc la Londra pe ”noul Kaka”

Totuşi, asta nu este suficient. Pentru un parcurs european cât mai lung şi o clasare cât mai sus în Premier League este nevoie de mult mai mult.

Astfel, West Ham este pe cale să facă un trasfer record. Vrea să-l îl aducă pe cel mai scump jucător din istoria clubului.

Formaţia engleză îl doreşte pe Lucas Paqueta, de la Olympique Lyon, cu care ar fi ajuns deja la un acord de principiu, conform mai multor surse engleze.

După mai multe zile de negocieri, în care Lyon a respins două oferte pentru mijlocaşul brazilian, cele două cluburi au ajuns la un acord verbal pentru a-l semna pe acesta.

Acum tratativele sunt în faza finală, iar tranzacţia ar urma să fie încheiată pentru suma de 51 de milioane de lire sterline, echivalentul a 60 de milioane în euro.

Astfel, Paqueta ar deveni cel mai scump jucător transferat vreodată de West Ham, depăşind recordul deţinut de Haller, cumpărat cu 50 de milioane de euro în 2019.

"Lucas Paqueta este un jucător foarte elegant. Ar fi un atu minunat pentru West Ham şi pentru Premier League, deoarece are o clasă reală de picior stâng.

Este un mijlocaş ofensiv elegant. Este atât de versatil. L-am văzut jucând pentru Brazilia şi ocupă destul de bine trei poziţii diferite în acelaşi sistem de joc”, a declarat Tim Vickery, expert în fotbal sud-american, despre calităţile pe care le posedă talentatul mijlocaş brazilian.

Cotat la 35 de milioane de euro, Lucas Paqueta (24 de ani pe 27 august) a ajuns la Lyon în 2020, pentru 20 de milioane de euro, fiind adus de la AC Milan.

Actuala campioană a Italiei plătea aproape 40 de milioane de euro în ianuarie 2019 pentru a-l lua de la Flamengo.

Paqueta este şi internaţional brazilian, acolo unde a strâns 33 de meciuri şi şapte goluri.

Afla mai multe despre: west hampaqueta 

viewscnt
Articole similare