Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, din nou adversara Slaviei Praga! Antrenorul cehilor, nemulţumit de grupa din Conference League: "Ne pare rău că nu sunt echipe foarte interesante pentru fani"

CFR Cluj, din nou adversara Slaviei Praga! Antrenorul cehilor, nemulţumit de grupa din Conference League: "Ne pare rău că nu sunt echipe foarte interesante pentru fani"

CFR Cluj

Comentarii

Mai multe reacţii au venit din partea Slaviei Praga, echipa sosită din prima urnă valorică în grupa G a Conference League din care face parte şi CFR Cluj. Antrenorul Jindrich Trpisovsky şi-ar fi dorit echipe mai puternice, care să atragă spectatorii pe terenul propriu.

CFR Cluj joacă din nou împotriva Slaviei Praga, de această dată în Conference League

Cele două echipe din Superligă şi-au aflat, vineri, adversarele din a treia competiţie valorică a Europei. FCSB va evolua în grupa B a Conference League, cu West Ham, Anderlecht şi Silkeborg, iar CFR Cluj va întâlni, în grupa G, Slavia Praga, Sivasspor şi Balkani, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Istanbul.

CFR Cluj şi Slavia Praga se vor întâlni din nou, după ce în 2019 cehii au avut câştig de cauză în play-off-ul Champions League şi s-au calificat în grupele celei mai puternice competiţii europene. 

De această dată, antrenorul Slaviei Praga, Jindrich Trpisovsky, a recunoscut că şi-ar fi dorit echipe mai ofertante pentru suporterii multiplei campioane a Cehiei. 

"Tratăm tragerea la sorţi ca atare. I-aş fi vrut pe irlandezi (n.r. - Shamrock Rovers), care mi-au scăpat din nou. Erau şi alte echipe preferate. 

Ne pare rău că nu sunt echipe foarte interesante pentru fani, că nu sunt echipe cu nume mari. Totuşi, fanii au venit să ne susţină chiar şi în preliminarii şi cred că ne vor împinge de la spate de-a lungul grupei pentru a avansa în etapa următoare", a declarat Jindrich Trpisovsky pentru Slavia.cz.

David Doudera, fundaşul drepta al cehilor, a recunoscut că din urna a treia şi-ar fi dorit Anderlecht, care îi va fi adversară FCSB-ului: "Cel mai mult mi-am dorit Anderlecht. Este prima mea experienţă europeană, avem ce avem şi sunt entuziasmat", a spus fotbalistul. 

În meciurile contra fostei campioane a Cehiei, CFR Cluj va da şi peste Lukas Masopust, mijlocaşul de bandă care a pus umărul la eliminarea actualei campioane a Superligii din play-off-ul Ligii Campionilor, în 2019. 

"Cred că toţii oamenii din jurul Slaviei au amintiri legate de acest stadion (n.r. - cel din Cluj). Ne-am început aventura în Champions League acolo. Abia aşteptăm. Ambele echipe au suferit transformări mari şi cred că meciurile vor fi complet diferite faţă de cele de acum trei ani", a declarat Lukas Masopust. 

Meciurile din faza grupelor Conference League se vor disputa în perioada 8 septembrie – 3 noiembrie (etapa 1 – 8 septembrie, etapa 2 – 15 septembrie, etapa 3 – 6 octombrie, etapa 4 – 13 octombrie, etapa 5 – 27 octombrie, etapa 6 – 3 noiembrie).

Afla mai multe despre: slavia pragacfr clujcfr cluj conference leaguegrupe conference league 

viewscnt
Articole similare