Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi CFR Cluj au lăsat rivalitatea la o parte după calificarea în Conference League. Mihai Stoica: "A fost un schimb!" | EXCLUSIV

FCSB şi CFR Cluj au lăsat rivalitatea la o parte după calificarea în Conference League. Mihai Stoica: "A fost un schimb!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj au făcut schimb de amabilităţi la finalul unei seri perfecte pentru cele două cluburi. Ambele s-au calificat în grupele Conference League, iar dinspre CFR Cluj au venit mesaje de felicitări pentru rivalii din campionat. Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a răspuns cu aceeaşi monedă.

FCSB şi CFR Cluj s-au calificat în grupele Conference League, "roş-albaştri" fiind la prima prezenţă în grupele unei competiţii europene după o pauză de cinci ani. Cristi Balaj şi Marius Bilaşco au trimis mesaje de felicitare celor de la FCSB, după victoria cu Viking şi calificarea obţinută în Norvegia.

FCSB şi CFR Cluj au lăsat rivalitatea la o parte după calificarea în Conference League. Mihai Stoica: "A fost un schimb!" | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport la o zi după calificarea FCSB în grupele Conference League, Mihai Stoica a dezvăluit că oamenii din conducerea CFR-ului au lăsat la o parte rivalitatea şi au trimis mesaje de felicitări către FCSB după ce "roş-albaştrii" au învins-o pe Viking (3-1) şi s-au calificat în grupele Conference League.

CFR Cluj s-a calificat şi ea, după o victorie cu 1-0 în dublă mansă contra lui Maribor, iar oficialii FCSB au răspuns cu aceeaşi monedă: "Chiar a fost un schimb de mesaje între noi şi CFR aseară la iniţiativa celor de la CFR. Cristi Balaj şi Bilaşco, da", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Managerul general al FCSB a dezvăluit că îi pare rău că U Craiova a ratat calificarea în grupele Conference League. Hapoel Beer Sheva i-a învins pe olteni la loviturile de departajare, 4-3, după ce per total a fost 2-2: "Exact asta a fost şi gândirea noastră, împărţim market pool-ul e adevărat,  dar toată lumea era angrenată şi până la urmă era o lovitură mare ca 3 echipe din Rom să meargă în grupe. De când nu s-a mai întâmplat asta? Nici nu vreau să mă gândesc, cred că de când am fost 4 atunci cu Timişoara", a mai spus Mihai Stoica.

FCSB şi CFR Cluj şi-au aflat adversarele din grupele Conference League

CFR Cluj şi FCSB şi-au aflat, vineri, adversarele din grupele UEFA Europa Conference League. La tragerea la sorţi de la Istanbul, FCSB a nimerit în grupa B, una grea, cu West Ham, Anderlecht şi Silkeborg, în timp ce CFR Cluj a fost repartizată în grupa G, cu Slavia Praga, Sivasspor şi KF Ballkani.

Meciurile din faza grupelor se vor disputa în perioada 8 septembrie – 3 noiembrie (etapa 1 – 8 septembrie, etapa 2 – 15 septembrie, etapa 3 – 6 octombrie, etapa 4 – 13 octombrie, etapa 5 – 27 octombrie, etapa 6 – 3 noiembrie).

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbconference leaguemesaje 

viewscnt
Articole similare