Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu duce Rapidul la următorul nivel: ”Nu va mai exista în România aşa ceva”. Ce urmează | VIDEO EXCLUSIV

Dan Şucu duce Rapidul la următorul nivel: ”Nu va mai exista în România aşa ceva”. Ce urmează | VIDEO EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

La Rapid se pun bazele celui mai ambiţios proiect din Liga 1 din ultimii ani. Odată cu venirea la club, Dan Şucu a demarat mai mult proiecte cu investiţii importante pentru club, unele dintre care sunt aproape de a fi finalizate.

Odată ce a decis să se implice la Rapid, Dan Şucu şi-a dat tot interesul pentru a se putea asigura că echipa sa dispune de cele mai bune condiţii posibile.

Astfel, omul de afaceri a investit o sumă imensă în două noi baze de pregătire: cinci milioane de euro pentru achiziţionarea terenului şi încă cinci milioane pentru realizarea proiectului.

După mai multe luni de muncă straşnică, giuleştenii sunt aproape de a se putea muta la noua lor bază, ”Constructorul”, lângă Pro Rapid, unde echipele de juniori se pregătesc deja.

Rodin Voinea, antrenorul echipei U17 a Rapidului, şi Alex Ioniţă I, antrenorul secund de la U17 şi U18, au explicat de ce facilităţi urmează să beneficieze giuleştenii.

Un teren hibrid, cu gazon ”mai bun decât pe Giuleşti”, are să fie pus la dispoziţia primei echipe pentru antrenamente, urmând ca Adi Mutu şi elevii săi să poată începe pregătirea la noua bază până în octombrie.

Dan Şucu duce Rapidul la următorul nivel

În momentul în care va fi gata, sunt sigur că nu va mai exista în România o astfel de bază. Se lucrează la foc automat şi în cel mai scurt timp va fi gata şi pentru prima echipă, ca şi ei să aibă casa lor.

(n.r. ultimul teren e unul impresionant...) Este un teren hibrid şi când va fi gata, va fi mai bun decât gazonul de pe Giuleşti.

Din ce ştiu, primă echipă se va putea muta pe terenul hibrid în maxim o lună, o lună jumătate”, a declarat Alex Ioniţă I, pentru Orange Sport.

Sunt condiţii extraordinare, trebuie să ne ridicăm la nivelul lor. Pe aceleaşi locuri mă antrenam eu, dar acum arăta altfel.

E normal să crească pretenţiile, şi noi vrem să ne ridicăm la nivelul condiţiilor, exact cum am zis mai devreme”, a adăugat Rodin Voinea.

Pe lângă baza ”Constructorul”, prezentată de Orange Sport, Şucu a cumpărat şi baza ”Coresi”, unde plănuieşte să facă centrul de copii al Rapidului.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare