Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lazio, victorie spectaculoasă cu 3-1 împotriva lui Inter! Echipa lui Berlusconi a rămas fără punct în campionat. Rezumatele serii din Serie A

VIDEO | Lazio, victorie spectaculoasă cu 3-1 împotriva lui Inter! Echipa lui Berlusconi a rămas fără punct în campionat. Rezumatele serii din Serie A

Serie A

Comentarii

Lazio Roma, cu Ştefan Radu rezervă, a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Inter Milano, într-un meci din etapa a treia a campionatului Italiei.

Lazio - Inter 3-1

Lazio începe weekendul pe primul loc în Serie A, după o victorie surprinzătoare, dar meritată, în faţa  lui Inter. Felipe Anderson a deschis scorul în finalul unei prime reprize cu ocazii puţine. Inter a ieşit hotărâtă de la cabine şi a egalat repede. Lautaro Martinez a reuşit să egaleze. Imediat, Dumfries a fost al un pas de 2-1. Sarri a mutat excelent în ultima treime a meciului. Luis Alberto a intrat şi a înscris senzaţional. La fel şi Pedro, iar Lazio câştigă pentru a doua oară la rând cu 3-1 acasă cu Inter şi e pe primul loc în Serie A.

Monza - Udinese 1-2

Tot vineri, Monza a pierdut cu 1-2 confruntarea cu Udinese (goluri Colpani ’32 / Beto ’36, Udogie ’77)

Echipa lui Berlusconi a rămas fără punct în Serie A după primele trei etape, deşi a deschis scorul în meciul cu Udinese de acasă. Colpani a punctat pentru Udinese. Zebrele au egalat după doar patru minute, prin Beto. Reuşita partidei a venit în final, în poarta celor de la Monza. Jucătorii lui Sottil au combinat superb, iar Udogie a marcat golul victoriei lui Udinese.

Partidele Cremonese – Torino, Juventus – AS Roma, AC Milan – Bologna şi Spezia – Sassuolo vor avea loc sâmbătă, iar meciurile Verona – Atalanta, Salernitana – Sampdoria, Fiorentina – Napoli şi Lecce – Empoli sunt programate duminică.

 

Afla mai multe despre: rezumate serie a 

viewscnt
Articole similare