Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, cuvinte la superlativ despre jucătorul care ”merită un capitol separat în calificarea” în Conference League: ”E într-o formă excepţională” | EXCLUSIV

MM Stoica, cuvinte la superlativ despre jucătorul care ”merită un capitol separat în calificarea” în Conference League: ”E într-o formă excepţională” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma calificării FCSB-ului în Conference League, MM Stoica a vorbit la superlativ despre unul dintre jucătorii roş-albaştri. Managerul general al vicecampioanei este de părere că acesta a fost unul dintre artizanii accederii în grupe.

La cinci ani după ultima calificare în grupele unei competiţii europene, obţinută atunci tot sub comanda lui Nicolae Dică, FCSB a reuşit într-un final să îşi răsplătească fanii pentru susţinere.

După o înfrângere pe teren propriu în meciul tur, roş-albaştrii plecau cu şansa a doua împotriva lui Viking, având în vedere că erau şi conduşi, şi aveau şi să joace meciul retur pe gazon sintetic.

Totuşi, echipa pregătită de Nicolae Dică a reuşit să revină şi să se impună cu 3-1, obţinând dramatic calificarea graţie unul gol în prelungiri, marcat din penalty de Risto Radunovic.

Între timp, vicecampioana şi-a aflat şi adversarele din grupă şi se pregăteşte pentru câteva dueluri interesante, împotriva celor de la West Ham şi Anderlecht.

Invitat în studioul Orange Sport în urma performanţei reuşite de echipa sa, MM Stoica a vorbit la superlativ despre unul dintre jucătorii roş-albaştri, căruia îi atribuie în mare parte calificarea.

MM Stoica, cuvinte la superlativ despre jucătorul care ”merită un capitol separat în calificarea” în Conference League

Managerul general de la FCSB este de părere că Andrei Cordea este unul dintre fotbaliştii care au jucat un rol-cheie în accederea în grupe şi spune că ar merita ”un capitol separat” în această calificare.

Cordea merită un capitol separat în calificarea asta. Şi nu numai asta, în începutul nostru de sezon. Şi anul trecut a început bine şi a avut o cădere. Acum duce!

Cordea este într-o formă excepţională, dacă îl ţine aşa, chiar suntem de bine. Cordea e acolo, foarte, foarte bine”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Meciurile din faza grupelor Conference League se vor disputa în perioada 8 septembrie - 3 noiembrie (etapa 1 - 8 septembrie, etapa 2 - 15 septembrie, etapa 3 - 6 octombrie, etapa 4 - 13 octombrie, etapa 5 - 27 octombrie, etapa 6 - 3 noiembrie).

Cealaltă echipă din grupa FCSB-ului este Silkeborg, din Danemarca.

Afla mai multe despre: andrei cordea 

viewscnt
Articole similare