Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Performanţa înseamnă presiune”. Croitoru a dat vina pe jucători după eşecul cu UTA Arad: ”Trăieşti cu ea, te culci cu ea, te trezeşti cu ea”

”Performanţa înseamnă presiune”. Croitoru a dat vina pe jucători după eşecul cu UTA Arad: ”Trăieşti cu ea, te culci cu ea, te trezeşti cu ea”

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru a răbufnit după eşecul cu UTA Arad, în etapa a şaptea din Superligă.

FC U Craiova 1948 a pierdut duelul cu UTA Arad, scor 1-2, şi a ajuns la al doilea eşec consecutiv în Superligă.

Cu şapte puncte acumulate în şapte etape, formaţia din Bănie se clasează în partea inferioară a clasamentului.

Croitoru a dat vina pe jucători după eşecul cu UTA Arad: ”Performanţa înseamnă presiune”

La finalul meciului de la Arad, Marius Croitoru a avut un discurs acid la adresa jucătorilor săi, în care a adus de mai multe ori în discuţie vorba de ”presiune”, unde unii dintre elevii săi nu îi pot face faţă.

Antrenorul oltenilor a evidenţiat greşelile individuale ale elevilor săi, greşeli de care au profitat adversarii de la UTA Arad.

”Un meci frumos. Cred că v-a plăcut tuturor, v-am zis că va fi un meci deschis. Păcat că nu mi-am recunoscut băieţii în prima repriză pentru că nu sunt ei şi nu e valoarea lor ce au arătat în prima repriză.

Din păcate nu am avut forţa să revenim, dar trebuie să le dea de gândit pentru că nu cred că există echipă în România care să ne pună probleme decât dacă ni le punem noi.

Fotbalul de performanţă înseamnă presiune. Din păcate unii jucători o resimt şi se elimină singuri pentru că fotbalul de performanţă înseamnă numai un singur lucru: presiune. Trebuie s-o suporţi. Nu o suporţi, te elimini singur.

Ei trebuie să înţeleagă că performanţa înseamnă presiune, trăieşti cu ea, te culci cu ea, te trezeşti cu ea.

Ok, presiune a fost, dar golurile vin din greşeli personale. Aici e problema că dacă m-ar fi făcut şah mat, ok, sunt de acord”, a declarat Croitoru, după meci.

Afla mai multe despre: marius croitorucraiova 

viewscnt
Articole similare