Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, în pericol la U Craiova 1948? "Deja s-au schimbat nişte antrenori. Orice se poate întâmpla" | EXCLUSIV

Marius Croitoru, în pericol la U Craiova 1948? "Deja s-au schimbat nişte antrenori. Orice se poate întâmpla" | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Constantin Zotta şi Mihai Stoica au tras câteva concluzii despre Marius Croitoru şi U Craiova 1948, care se află doar pe locul 12 în Superligă.

Marius Croitoru, alte puncte pierdute la U Craiova 1948

UTA a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. Învingătorii au marcat prin Otele ‘9 şi Postolachi ‘45+1. Pentru oaspeţi a înscris Iancu, în minutul 59.

După şapte meciuri disputate în campionat, oltenii sunt doar pe locul 12, cu şapte puncte. Marius Croitoru a câştigat doar două partide, cu CFR Cluj şi FC Argeş, şi o remiză cu FCSB, dar înfrângerile pun presiune pe U Craiova 1948. 

Constantin Zotta a amintit de cei patru antrenori schimbaţi de la începutul campionatului, Toni Petrea, Laszlo Balint, Alexandru Pelici şi Erik Lincar, şi a susţinut că Marius Croitoru mai merită câteva şanse până la o decizie drastică. 

"Deja s-au schimbat nişte antrenori prin Liga 1. Îl cunoaştem pe patron, pe Adrian Mititelu, care nu are răbdare. Dacă faci analiza, ţi-ar plăcea repriza a doua, dar golurile pe care le iei reprezintă şi o organizare proastă. Orice se poate întâmpla, dar parcă i-aş mai da şanse, că e antrenor bun", a declarat fostul arbitru pentru Orange Sport. 

Mihai Stoica a evidenţiat lipsa lui Juan Bauza, care lipseşte din cauza unei accidentări. 

"Nu reţin niciun meci în care să nu aibă 30-40 de minte în care să nu joace bine, dar nu e suficient să faci puncte. În derby-ul Craiovelor au jucat bine 30-40 de minute, după care evoluţia a fost oscilantă. Fără Bauza e problemă mare. Echipa lor a jucat bine, dar vioara lor era Bauza. Poate interveni un blocaj psihic, e clar

Eu sunt fan Croitoru, e antrenor tânăr, studiază, e preocupat, dar ca orice tânăr trebuie să nu aibă prea mult entuziasm. Când vorbeşti la peroana I singular în cadrul unui grup... Trebuie să corijeze anumite lucruri", a spus managerul general al FCSB. 

Afla mai multe despre: marius croitorumihai stoicaconstantin zottauta u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare