adplus-dvertising
You are here:

VIDEO | UTA - FCU Craiova 1948 2-1. Otele şi Postolachi, respectiv Iancu au marcat!

VIDEO | UTA - FCU Craiova 1948 2-1. Otele şi Postolachi, respectiv Iancu au marcat!

Superliga

Comentarii

UTA Arad a învins-o pe FCU Craiova 1948, scor 2-1 pe teren propriu, în etapa a 7-a din Superligă.

VIDEO | UTA Arad - FC U Craiova 2-1 (Otele 9, Postolachi 45 / Iancu 59)

Echipele de start:

UTA: Balauru - Vukcevic, Benga, Chindriş, Hoxhallari - Cascini, Isac, Ubbink - Jobello, Postolachi, Otele
Rezerve: Mociu - Erico, Dobrescu, Fl. Matei, Stahl, Pop, Negoescu, Şteau, Ademi
FCU Craiova 1948: R. Popa - R. Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert - Asamoah, Achim - Baeten, G. Iancu, Van Durmen - Compagno
Rezerve: Gurău - Paramatti, R. Grigore, Dr. Albu, Marquet, Chiţu, Sidibe, Bahassa, Cl. Bălan

Min. 90+3 - Final de meci. Victorie pentru UTA.

Min. 59 - GOOOOOOLLLLLL FCU Craiova! Iancu înscrie şi reduce din diferenţă. Atacantul a fost atent pe respingere şi a reuşit să marcheze.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+2 - Pauză.

Min. 45 - GOOOOOOOLLLLLLL UTA! Postolachi înscrie cu un şut violent, din apropiere.

Min. 37 - Ocazie UTA! Radu Negru, aproape autogol după o centrare a lui Otele, din dreapta, la care era să-şi înscrie în proprie poartă.Min. 33 - Ocazie FCU Craiova! Iancu trage din drop, de la 18 metri, dar pe lângă poarta lui Balauru.

Min. 9 - GOOOOOOOOLLLL UTA! Otele înscrie şi deschide scorul. Atacantul arădenilor reia cu capul, din plonjon, o centrare trimisă pe colţul lung, la care fundaşii olteni nu au intervenit.

Min. 7 - Ocazie FCU Craiova! Iancu trage de la 20 de metri, cu efect, dar peste poarta lui Balauru.Min. 4 - Ocazie UTA! Postolachi reia cu capul după ce se înalţă bine şi ia faţa unui adversar, în urma unui corner, dar minge se duce peste poartă.

Min. 1 - A început meciul.


Două dintre cele mai interesante mutări din acest sezon, la nivelul băncilor tehnice, au avut loc la FC U Craiova şi UTA Arad, care au reuşit să aducă la club doi dintre cei mai râvniţi antrenori români ai momentului.

Ilie Poenaru şi Marius Croitoru au făcut performanţe alături de Academica Clinceni şi FC Botoşani şi erau constat ”în gura” lui Gigi Becali când venea vorba despre înlocuirea antrenorului de la FCSB.

Până la urmă, niciunul dintre aceştia nu a ajuns, deocamdată, la Bucureşti, dar amânoi au fost numiţi la echipe în această vară, cu acelaşi obiectiv: calificarea în play-off.

Până acum, niciunul dintre tehnicieni nu este aproape de a îşi îndeplini misiunea. Echipele au acelaşi număr de puncte, şapte, iar Poenaru şi Croitoru au devenit favoriţi la demitere.

După plecările lui Lincar şi Pelici, antrenorii de la FC U Craiova şi UTA au ajuns să aibă prima şansă la a fi daţi afară, alături de Adrian Mihalcea, de la Chindia.

Aşadar, partida dintre olteni şi arădeni se va juca pe viaţă şi pe moarte, iar fanii sunt aşteptaţi în număr mare pe stadionul Francisc von Neuman.

viewscnt
Articole similare