Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma uriaşă pe care ar urma să o încaseze FCSB după calificarea în grupele Conference League. Becali jubliează: ”Cel mai important asta e”

Suma uriaşă pe care ar urma să o încaseze FCSB după calificarea în grupele Conference League. Becali jubliează: ”Cel mai important asta e”

FCSB

Comentarii

Joi seara, FCSB a reuşit să se califice în grupele Conference League, după ce a revenit în urma înfrângerii din meciul tur cu Viking, 1-2, şi s-a impus, în Norvegia, cu 3-1. În urma partidei, jubilant, Gigi Becali a dezvăluit câţi bani preconizează că va lua în urma performanţei reuşite.

După înfrângerea din meciul tur cu Viking, de pe teren propriu, FCSB pleca cu şansa a doua împotriva norvegienilor, dar roş-albaştrii au reuşit o nouă seară magică în Europa.

Malcom Edjouma, Andrei Cordea şi Risto Radunovic au marcat golurile revenirii bucureştenilor, care au readus-o pe FCSB în grupele unei competiţii europene după cinci ani.

Atunci, tot Nicolae Dică o califica pe vicecampioană în Europa League, reuşind să ajungă chiar şi în primăvara europeană, unde avea să fie învinsă la scor de Lazio.

În urma victoriei cu Viking, Gigi Becali, jubilant, a făcut bilanţul încasărilor care urmează să revină clubului său şi a ajuns la concluzia că va încasa în jur de şapte milioane de euro.

Suma uriaşă pe care ar urma să o încaseze FCSB după calificarea în grupele Conference League

Nu numai asta, sunt şi vreo şase-şapte milioane. Cel mai important asta e. Mai e expunerea fotbaliştilor, mai este şi coeficientul, care creşte, mai este şi o speranţă pentru viitor. 

Mai multe! Mai este şi bucuria că începe Coman să devină ceea ce a fost. Nu putem să-i spunem dramatică (n.r. victoriei).

Era dramatică dacă erau calificaţi ei şi ne calificam noi cu golul ăsta. Dar nu e dramatică, pentru că veneau prelungirile”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Peste trei milioane au fost deja asigurate prin calificarea în grupe, în timp ce fiecare victorie va fi recompensată cu 500.000 de euro, iar un egal cu 166.000 de euro.

De asemenea, echipa care va încheia grupa pe primul loc va primi suma de 650.000 de euro, în timp ce locul doi va încasa jumătate, 325.000.

Acestor sume li se adaugă şi ”market pool-ul”, adică banii rămaşi, care se împart formaţiilor ajunse până într-un anumit punct al competiţiei.

Pe lângă fericirea că a reuşit să obţină o sumă importantă graţie calficării în grupele europene, Gigi Becali s-a declarat şi foarte mulţumit de prestaţiile reuşite de doi dintre jucătorii săi.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare