Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou TUN istoric marca FCSB. 12,5 milioane de euro dintr-un foc pentru Gigi Becali. Lovitura uriaşă dată de patronul roş-albaştrilor

Un nou TUN istoric marca FCSB. 12,5 milioane de euro dintr-un foc pentru Gigi Becali. Lovitura uriaşă dată de patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB se află în faţa celui mai important meci din actuala stagiune. Echipa pregătită de Nicolae Dică o întâlneşte pe Viking, joi seara, în meciul retur al play-off-ului Conference League, iar Gigi Becali poate da o lovitură financiară importantă dacă echipa sa bifează calificarea în grupe.

FCSB a pierdut meciul tur cu Viking, scor 1-2, pe Arena Naţională, iar acum are o misiune dificilă la returul din Norvegia. În ciuda înfrângerii de săptămâna trecută, Gigi Becali este sigur că echipa sa va obţine calificarea în grupele Conference League.

În cazul în care va reuşi această performanţă, vicecampioana României va mai adăuga încă 2,94 milioane de euro la sumele pe care le are de încasat până în momentul de faţă de la UEFA, în urma parcursului european. Astfel, conform declaraţiilor lui Gigi Becali, dacă va intra în grupele Conference League, FCSB se va alege cu 6 milioane de euro.

"Sunt consecvent. Nu concep ca banii mei să ajungă la fotbal. L-am vândut pe Tănase, cu 3 milioane de euro. Mai iau două milioane după ce l-am vândut pe Moruţan, plus 1,5 milioane de euro de la Betano (n.r. - sponsorul principal), atunci nu mai cheltui de la mine, deci nu mă retrag, am bugetul asigurat.

Iar din Conference League mai luăm 6 milioane de euro, pentru că vom fi sigur în grupe. Vă garantez! Nu au cum să ne elimine" , a declarat Gigi Becali la Sport Total FM.

Astfel, în urma calculelor făcute de patronul vicecampioana României, FCSB şi-ar creşte conturile cu 12,5 milioane de euro în doar câteva luni.

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteaua 

viewscnt
Articole similare