Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tatăl e rapidist, copiii joacă pentru rivale! Unde evoluează fiii fostului jucător din Giuleşti: ”Am fost sunat de George Ogăraru” | EXCLUSIV

Tatăl e rapidist, copiii joacă pentru rivale! Unde evoluează fiii fostului jucător din Giuleşti: ”Am fost sunat de George Ogăraru” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Mircea Bornescu (42 de ani), fost portar care a îmbrăcat tricoul Rapidului pentru trei sezoane, 2009 - 2011 şi 2014 - 2015, are ambii copii, băieţi, înscrişi la academiile de fotbal ale unor echipe importante din România, dar niciunul în Giuleşti.

Mircea Bornescu şi-a petrecut întreaga carieră, în afara a jumătate de sezon alături de AO Kavala (Grecia), în România.

Deşi nu a apucat să debuteze la echipa naţională, acesta a fost convocat în mai multe rânduri, dar competiţia de pe postul său a asigurat că nu avea să joace sub tricolor.

Totuşi, acesta a avut o carieră mai mult decât respectabilă, în care a avut privilegiul de a juca trei sezoane în tricoul echipei de suflet, Rapid.

Ajuns la 42 de ani şi retras din activitate, Bornescu are acum un nou rol: cel de tată. Fostul portar îşi ghidează cei doi fii, pe Nicolas (15 ani) şi Andreas (10 ani), pe acelaşi drum bătut şi de el.

Cel mic se dezvoltă în prezent în academia lui FC Voluntari, în timp ce cel mare a făcut pasul la CSA Steaua, la cererea lui George Ogăraru.

Deşi nu i-au călcat încă pe urme, Bornescu speră că cei doi copii ai săi mai pot ajunge la Rapid, deşi este de acord că aceştia trebuie să îşi aleagă propriul drum.

Tatăl e rapidist, copiii joacă pentru rivale

”(n.r. cum te împarţi între antrenamentele celor doi copii?) Destul de greu, uneori sunt orele apropiate. e o bucurie să îi pot vedea că fac un sport.

(n.r. cum au ajuns unul la Voluntari, unul la Steaua?) Pentru cel mare am primit un telefon de la George Ogăraru, în care mi-a spus că îl vor la CSA, că l-au urmărit şi aşa a ajuns acolo.

El a fost la Şcoala de Fotbal New Star, o şcoală foarte bună, şcoala lui Petre Marin. Eu sunt foarte mulţumit de condiţiile de la CSA Steaua şi de proiectul lor.

(n.r. nu ti-a fost greu să îl duci la Steaua?) Eu am avut viaţa mea, am avut trăirile mele, am avut dragostea mea faţă de un club.

Acum el merge pe drumul lui şi eu doar trebuie să stau în spatele lui, să îl încurajez, să încerc să îi explic anumite situaţii.

(n.r. te doare puţin că nu a ajuns la Rapid?) Deocamdată sunt copii, are 15 ani, nu e timpul pierdut , oricând poate ajunge şi la Rapid”, a declarat Mircea Bornescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mircea bornescu 

viewscnt
Articole similare