Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM, copleşit pe finalul meciului cu Viking: "N-am realizat când a dat arbitrul penalty!". Cine a făcut "un meci perfect"

EXCLUSIV | MM, copleşit pe finalul meciului cu Viking: "N-am realizat când a dat arbitrul penalty!". Cine a făcut "un meci perfect"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al FCSB, a reacţionat în direct la Orange Sport după calificarea FCSB în grupele Conference League.

FCSB s-a calificat în grupele Conference League şi a obţinut, astfel, prima calificare în grupele europene după cinci ani. Mihai Stoica a dezvăluit, la Orange Sport, că a avut emoţii la penalty-ul transformat de Risto Radunovic şi că nu a realizat când a dictat arbitrul penalty.

EXCLUSIV | MM, copleşit pe finalul meciului cu Viking: "N-am realizat când a dat arbitrul penalty!". Cine a făcut "un meci perfect"

Mihai Stoica a spus că toată neşansa pe care FCSB a avut-o la Bucureşti, pe Arena Naţională, s-a întors împotriva lui Viking în Norvegia. Primul semn de bine pentru Mihai Stoica a fost amânarea meciului din campionat, cu FC Botoşani, când s-a gândit că echipa va avea timp de refacere.

Managerul FCSB n-a realizat când arbitrul a dat penalty în prelungirile partidei, după faultul suferit de Florinel Coman. În plus, Mihai Stoica a spus că a avut emoţii că Risto Radunovic nu va putea executa cum trebuie lovitura de pedeapsă din cauza terenului sintetic.

"Ne gândeam la un singur lucru, că prea toate au fost împotriva noastră la Bucureşti. Prima licărire de speranţă a fost amânarea meciului cu Botoşani, am zis că poate reuşim să ne refacem şi noi fizic, dacă mental era greu. Când joci cu asemenea atitudine, se întor toate împotriva lor. Ne-au egalat din nimic.

Ce-a fost după aia, în a doua parte a meciului, o să-mi amintesc după ce mă uit la faze. N-am realizat, la Florin, când a dat penalty. Coman, şi Cordea, dar pentru mine Coman a fost omul meciului. Începe să arate a ce ştiam noi, iată că a fost MVP. A făcut un meci perfect.

Mie mi-a fost frică să nu cumva să nu poată ridica mingea din cauza terenului, dar uite că a ridicat-o", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Viking - FCSB 1-3, în play-off-ul Conference League

FCSB s-a calificat, joi, în grupele Conference League, trecând în play-off de echipa norvegiană Viking, scor 3-1 în manşa secundă, disputată în deplasare. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Viking..

Edjouma a deschis scorul în minutul 2 pentru FCSB, lovitură de cap la centrarea lui Florinel Coman. În minutul 25 portarul Târnovanu l-a agăţat în careu pe Karlsbakk şi Tripic a transformat penalti-ul acordat de arbitru. Cordea a marcat cu un şut de la distanţă în minutul 53, iar în minutul 90+4 Radunovic a transformat un penalti calificând echipa FCSB în grupele Conference League.

VIKING: Gunnarsson - Bjorshol, Brekolo, Vevatne - Kabron, Lokberg (Sandberg 46’), Solbakken, Fridjonsson, Pattynama (Torsteinbo 46’) – Karlsbakk (Traore 70’), Tripic. ANTRENOR: Morten Jensen

FCSB: Târnovanu – Pantea (Boboc 46’), Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma (Dulca 59’) - Cordea, Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman - B. Rusu (Oaidă 46’). ANTRENOR: Nicolae Dică

Arbitru: Tamás Bognár – Buzas Balazs, Peter Kobor – Berke Balazs (toţi din Ungaria)

Cartonaşe galbene: Pattynama 31, Tripic 45+2, Vevatne 86, Bjorshol 90+4 / Edjouma 16, Oct. Popescu 24, Fl. Coman 28, Tamm 45+1

Tragerea la sorţi a grupelor Conference League este programată vineri, la ora 15.30, la Istanbul.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbradunovicconference leaguepenalty 

viewscnt
Articole similare