Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E momentul să plec acolo”. Jucătorul, OUT de la Rapid: ”E un pas înainte” | EXCLUSIV

”E momentul să plec acolo”. Jucătorul, OUT de la Rapid: ”E un pas înainte” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Titular incontestabil în ultimul sezon, Alex Albu (29 de ani) nu pare să îşi mai găsească locul la Rapid după debutul noii ediţii a Ligii 1. Penalty-ul ratat cu CFR pare să îi fi încheiat cariera în Giuleşti, iar jucătorul doreşte să facă pasul în afară, punctând totuşi că momentan este concentrat doar pe actuala sa echipă.

Împrumutat de Rapid de la Chiajna la începutul ultimului sezon, după ce fusese împrumutat la UTA în precedenta stagiune, Alex Albu a fost cumpărat de giuleşteni în aceast vară, în urma unui an bun la Bucureşti.

Titular pe aproape întreg parcursul stagiunii, jucătorul cu un meci în tricoul echipei naţionale s-a remarcat atât defensiv, cât şi ofensiv şi trebuia să continue să fie om de bază şi în acest sezon.

Dar campionatul nu ar fi putut să înceapă mai rău pentru Albu: jucătorul a încălcat ordinul lui Adi Mutu, s-a băgat să execute un penalty decisiv în prelungirile duelului cu CFR şi a costat-o un punct important pe Rapid.

De atunci, jucătorul şi-a pierdut locul de titular în favoarea lui Crepulja şi s-a zvonit că ar fi dorit de CFR Cluj, care l-ar fi oferit pe Bordeianu în schimbul său.

Jucătorul Rapidului, OUT din Liga 1

Într-un interviu cu Orange Sport, Albu a dat de înţeles că nu ar fi interesat de un transfer în Liga 1, ci de unul în străinătate.

Deşi a punctat că momentat e concentrat doar pe Rapid, aceasta a recunoscut că i se pare că a venit momentul să plece în străinătate, întrucât ”aproape orice campionat din afară” este peste al nostru.

”(n.r. despre o posibilă plecare la CFR) Eu sunt la Rapid, cu gândul aici, mai multe nu pot să zic. (n.r. între o ofertă din ţară şi una din străinăte ce ai alege?) Străinătate, e un pas înainte.

În momentul de faţă, mă interesează să joc fotbal, să mă bucur cât mai mult, nu bucuria financiară te motivează, ci te motivează bucuria jocului, pentru că aproape orice campionat de afară e mai bun decât al nostru.

(n.r. e momentul să pleci afară?) Eu zic că da, am avut doi ani şi jumătate foarte buni, cu o creştere foarte bună, şi pe mine m-am surprins un pic, aş merita să fac pasul afară, dar momentan sunt la Rapid”, a declarat Alex Albu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: alex albu 

viewscnt
Articole similare