Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întoarce roata! CFR Cluj vrea să transfere un jucător de la Rapid: Dan Petrescu oferă un fotbalist la schimb

Se întoarce roata! CFR Cluj vrea să transfere un jucător de la Rapid: Dan Petrescu oferă un fotbalist la schimb

CFR Cluj

Comentarii

Cu aproximativ două săptămâni rămase din perioada de transferuri, echipele din Liga 1 încă iau în calcul moduri de a se întări înaintea finalul acesteia. CFR Cluj ar dori insistent un jucător de la Rapid, pentru care este dispusă să ofere un alt fotbalist la schimb.

Perioada de transferuri din Liga 1 se va încheia în aproximativ două săptămâni, astfel că echipele nu mai au mult timp pentru a se întări.

Deşi a fost una dintre cele mai active cluburi pe piaţa transferurilor, CFR Cluj încă ar fi în căutarea a noi jucători, Dan Petrescu încă nefiind mulţumit de lotul său.

Drept este că echipa ardeleană nu a fost ea însăşi în debutul acestui sezon, lucru demonstrat de eliminarea ruşinoasă din Conference League şi de înfrângerile surprinzătoare din campionat.

Din această cauză, Dan Petrescu cere insistent conducerii să mai aducă jucători, iar şansa ideală pentru ”Bursuc” s-a ivit recent.

Un jucător care a mai fost dorit în trecut de antrenorul CFR-ului a devenit disponibil recent, după ce a ieşit din cuvântul lui Adi Mutu.

Conform Prosport, ar fi vorba despre Alex Albu (29 de ani), care şi-a pierdut locul de la Rapid chiar în urma duelului cu campioana, când a ratat decisiv un penalty în prelungiri.

CFR Cluj vrea să transfere un jucător de la Rapid

Rapid ar fi obţinut un punct din Gruia şi, mai important, ar fi prevenit-o pe principala contracandidată la titlu din a cuceri trei puncte.

Însă, Albu a ignorat ordinea stabilită de Mutu şi şi-a asumat responsabilitatea, ratând cu o dezionvoltură cum rar mai fost văzută într-un astfel de moment.

Planul lui Dan Petrescu pentru a îl aduce pe mijlocaş la Cluj este să îl ofere la schimb pe Mihai Bordeianu (30 de ani), care nu mai este o parte importantă din planurile lui Dan Petrescu.

Pe lângă CFR, Albu ar mai fi dorit de două alte echipe, iar Rapid ar fi primit o ofertă de 600.000 de euro din Emirate pentru acesta şi încă una de 300.000 din Grecia.

Deocamdată, giuleştenii nu au luat nicio decizie în privinţa jucătorului cu o apariţie în tricoul echipei naţionale şi există posibilitatea ca acesta să continue la Bucureşti.

Dacă ar face totuşi pasul la CFR, roata s-ar întoarce, întrucât Rapid a adus deja trei jucători de la campioană în această vară, Florin Ştefan, Vali Costache şi Marko Dugandzic, pentru care a plătit cumulativ 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: alex albu 

viewscnt
Articole similare