Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o demitere ”fulger” în Liga 1? Noul antrenor ar fi pierdut deja vestiarul: ”Cu duplicitatea asta nu are nicio şansă”

Încă o demitere ”fulger” în Liga 1? Noul antrenor ar fi pierdut deja vestiarul: ”Cu duplicitatea asta nu are nicio şansă”

Superliga

Comentarii

Instalat pe banca UTA-ei în această vară, Ilie Poenaru (45 de ani) ar fi pierdut deja vestiarul, din pricina unor decizii luate la echipă. Antrenorul ar fi intrat într-un conflict cu Desley Ubbink (29 de ani), care a izbucnit în urma meciului cu Rapid.

Înaintea meciului de sâmbătă, împotriva Rapidului, Desley Ubbink se aştepta să fie titular, după ce fusese lăsat pe bancă la precedentul meci, împotriva lui U Cluj.

Însă, spre surprinderea batavului, Ilie Poenaru a preferat să meargă pe mâna altui jucător, iar Ubbink a izbucnit: ”Ăsta cred că mă ia la mişto! Îşi bate joc de mine. Mă laudă în conferinţe, apoi nu mă bagă”, informează Gsp.

Reacţia mjlocaşului a venit după ce Poenaru îl lăudase în urma meciului cu U Cluj, când a fost introdus în partea secundă.

A intrat foarte bine, a ajutat echipa, a fost disponibil la efort şi a făcut şi din punct de vedere tehnic-tactic mişcările pe care i le-am cerut”, spunea Poenaru.

Nu doar cu Ubbink a avut Poenaru un conflict, ci şi cu Idriz Batha (30 de ani), fotbalistul care a fost eliminat în partida cu Rapid. Cei doi ar fi avut o discuţie aprinsă, care s-ar fi lăsat cu ameninţări, conform sursei citate.

Încă o demitere ”fulger” în Liga 1?

Cu duplicitatea asta n-are nicio şansă! Una ne spune la şedinţe şi la antrenamente şi alta se întâmplă înaintea meciurilor. Şi-a pus în cap vestiarul şi asta n-o să-l ajute cu nimic”, ar fi transmis jucătorii conducerii.

O şedinţă ar urma să aibă loc pentru a tranşa într-un fel conflictul dintre antrenor şi vestiar, care ar putea duce la demiterea tehnicianului, dar Ilie Poenaru nu vede situaţia aşa cum este prezentată.

Tehnicianul a reacţionat în urma apariţiei informaţiei că a pierdut vestiarul, transmiţând că de fapt la UTA ar fi un grup ”puternic”, care este în ”creştere”.

De când am venit la această echipă nu am avut niciun conflict cu absolut nimeni. Nu sunt un tip conflictual, mie îmi place disciplina.

Nu ştiu cine vrea să ne destabilizeze, dar n-o să reuşească pentru că am un vestiar puternic. Suntem în creştere şi vreau să le transmit celor cărora nu le convine ce fac eu sau nu sunt de acord cu principiile mele că pot să plece!

Cine e frustrat poate să plece! Nu a existat niciun conflict cu absolut nimeni. Eu am o relaţie extrem de deschisă cu Ubbink. Aşa cum o am şi cu restul jucătorilor.

Este adevărat că am avut o discuţie faţă-n faţă cu el şi i-am transmis ce am avut de transmis. La fel el mi-a spus ce-şi doreşte şi cum se prezenta situaţia lui în momentul respectiv.

Nu vreau să intru în detalii pentru că a fost vorba de o discuţie privată. Eu am discuţii deschise cu jucătorii mei, comunicăm şi încercăm să reglăm situaţia.

Aşa a fost şi acum când am discutat cu el şi nu a fost absolut niciun conflict”, a declarat Ilie Poenaru, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare