Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, un car de nervi la adresa arbitrajului! Ce l-a deranjat: ”Mi-a scos echipa din joc!”

Ilie Poenaru, un car de nervi la adresa arbitrajului! Ce l-a deranjat: ”Mi-a scos echipa din joc!”

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă seara, scor 1-0 (1-0), echipa UTA Arad, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Superligă, şi a trecut pe primul loc în clasament.

​Ilie Poenaru, un car de nervi la adresa arbitrului! Ce l-a deranjat: ”Mi-a scos echipa din joc!”

Gazdele au deschis scorul în minutul 27, când Junior Morais a înscris cu un şut de la distanţă.

În minutul 74 arădenii au rămas în zece jucători după ce Batha a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Ilie Poenaru, antrenorul echipei UTA Arad, a avut un discus dur la adresa arbitrului Călin, căruia i-a reproşat anumite decizii din meci. 

”Din păcate au o ocazie şi marchează şi noi am avut dar nu marcăm. Acolo s-a făcut diferenţa. Este un rezultat nedrept, nu meritau să câştige. Am avut agresivitate, am fost bine organizaţi. Cred că era echitabil un egal, zic eu.

Dar din păcate astăzi a mai fost implicat cineva, care zicea ca nu voia, cartonaşul galben roşu foarte uşor acordat. nu se dă aşa ceva. Au căzut amândoi şi dar al meu primeşte galben. Este al treilea meci în care ne arbitrează domnul Călin.

Oare de ce? Nu vreau să dau vina pe el, dar mi-a scos echipa din joc, a fragmentat foarte mult! Nu se rezolvă nimic cu VAR-ul. Au fost lovituri şi coate date pe care Călin nu le-a văzut. Îl înţeleg, dar acolo nu se dă galben niciodată. Haideţi să lăsam să joace, de cine ţie teamă?

Noroc cu VAR-ul că se mai rezolvă unele lucruri. Îmi pare rău dacă greşesc, sunt foarte supărat, îmi cer scuze eu dacă greşesc. Nu mai comentez, că oricum n-avem voie să vorbim, ne cheamă pe la comisii. Îmi asum, dar şi ei trebuie să analizeze mai mult pentru că există greşeli”, a declarat Ilie Poenaru după meci. 

Cu această victorie, Rapid a trecut pe primul loc în clasamentul Superligii

Au jucat următoarele echipe:

RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais - Kait, Crepulja, Al. Ioniţă (Papeau 55’) – Sefer (Pănoiu 76’), Dugandzic, Costache (Măţan 55’). ANTRENOR: Adrian Mutu

UTA: Balauru - Vukcevic, Benga, Chindriş, Hoxhallari - Cascini, Isac (Şteau 46’), Batha – Jobello (Keseru 81’), Postolachi (Ademi 61’), Otele (Ubbink 73’). ANTRENOR: Ilie Poenaru

 

Afla mai multe despre: rapidilie poenaru 

viewscnt
Articole similare