Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Renunţă Mutu deja la unul dintre jucătorii cumpăraţi în această vară? Fotbalistul a încălcat ordinul antrenorului | EXCLUSIV

Renunţă Mutu deja la unul dintre jucătorii cumpăraţi în această vară? Fotbalistul a încălcat ordinul antrenorului | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii achiziţionaţi de Rapid în această vară ar putea fi deja pe lista neagră a lui Adi Mutu, după ce a încălcat un ordin al antrenorului. Imediat după ce a ieşit din cuvântul ”Briliantului”, jucătorul şi-a pierdut locul în primul 11.

Mandatul lui Adi Mutu la Rapid a decurs, până acum, mai bine decât aşteptat, mai ales imediat după venirea antrenorului în Giuleşti, înaintea ultimei etape din sezonul regular.

”Briliantul” a însumat şapte victorii după primele şapte partide, iar, în ciuda unui final de play-out mai modest, echipa a arătat, majoritar, bine şi în actuala stagiune.

Venirea lui Dan Şucu în Giuleşti a transformat total clubul, iar Adi Mutu a avut privilegiul de a putea transfera nu mai puţin de nouă jucători în această vară.

Totuşi, unul dintre fotbaliştii achiziţionaţi de Rapid în actuala perioadă de mercato ar putea fi deja pe lista neagră a lui Adi Mutu, după ce a ieşit din cuvântul antrenorului său.

Alex Albu (29 de ani) s-a remarcat negativ la finalul meciului cu CFR, din prima etapă, când a încălcat ordinea stabilită de antrenor, s-a băgat să execute lovitura de la 11 metri câştigată în prelungirile partidei şi a ratat.

Din pricina acelei ratări, Rapid a pierdut partida, iar de atunci Albu nu a mai fost titular, prinzând minute în doar două dintre următoarele cinci meciuri.

Primul nou-venit de la Rapid la care renunţă Adi Mutu?

Invitaţi în studioul Orange Sport, Andrei Vochin şi Constantin Zotta au vorbit despe declinul prestaţiilor lui Albu şi au speculat că acesta ar putea fi deja pe lista neagră a lui Mutu, care îi preferă pe Kait şi Crepulja pe postul ”tricolorului”.

E o confirmare a modului ales de Mutu în sezonul acesta. Anul trecut ne învăţasem cu Albu titular meci de meci.

Acum confirmă meci de meci că e rezervă. Foarte bun sezon a avut (n.r. anul trecut)”, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

Nu a ratat acel penalty (n.r. cu CFR), s-a băgat să îl bată. Aici e... eu cred că penitenţa s-ar fi terminat de mult dacă Albu era la un nivel foarte bun, pentru că nu poţi să pedepseşti un jucător şapte etape.

Eu cred că nici el nu mai arată... nu e nici peste Crepulja, nici peste Kait”, a adăugat Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: alex albu 

viewscnt
Articole similare