Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - Rapid 1-0. Echipa lui Dan Petrescu a câştigat cu scorul său preferat. Albu a ratat penalty la ultima fază

VIDEO | CFR Cluj - Rapid 1-0. Echipa lui Dan Petrescu a câştigat cu scorul său preferat. Albu a ratat penalty la ultima fază

CFR Cluj

Comentarii

Partida dintre CFR Cluj şi Rapid Bucureşti va conta pentru etapa cu numărul 1 din Superliga României, iar meciul va putea fi urmărit în direct pe OrangeSport 1 şi în format video-text pe orangesport.ro.

VIDEO | CFR Cluj - Rapid Bucureşti 1-0 (Yuri 17)


Echipele de start:

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Braun, Kolinger, Yuri, Camora - C. Deac, Muhar, Bordeianu - Jefte, Dugandzic, Petrila; 
  • Rezerve: Sava, Brucic, Graovac, R. Bălan, Gîdea, Hoban, A. Păun, Yeboah, Debeljuh; Antrenor: Dan Petrescu 
  • Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache, D. Grigore, P. Iacob, J. Morais - Pănoiu, Crepulja, Al. Albu, V. Costache - Vojtus, A. Ciobanu;
  •  Rezerve: Drăghia, Dussaut, Ignat, Sefer, Al. Ioniţă II, Fl. Ştefan, R. Moise, D. Iordache, Despa; Antrenor: Adrian Mutu

Min 90+9. Final de meci.

Min 90+8. Penalty ratat! Albu execută modest, iar Bălgrădean se opune.

Min 90+4. Penalty la ultima fază! Colţescu acordă lovitură de la 11 metri după o îndelungată verificare a VAR.

Min 68. Un corner periculos îl găseşte pe acelaşi Yuri, dar lovitura sa de cap trece puţin alături de această dată.

Min 65. Deac primeşte balonul în marginea careului advers şi trimite spre poartă, dar Moldovan parează mingea de sub bară.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45+5. Pauză.

Min 45+1. Ocazie Rapid. Ioniţă trimite un şut la colţul lung, dar Bălgrădean are un reflex bun.

Min 38. Schimbare Rapid. Moise, cel care a intrat în locul accidentatului Vojtus, acuză şi el probleme fizice şi este înlocuit cu Ioniţă II.

Min 31. Schimbare Rapid. Belu iese şi el accidentat şi este înlocuit cu Ştefan.

Min 26. Ocazie CFR. Yuri are o nouă lovitură de cap, dar trimite peste poartă.

Min 17. GOOOL CFR. Yuri deschide scorul pentru campioana României, aşa cum era de aşteptat, dintr-o fază fixă.

Min 16. Ocazie CFR. Deac centrează ideal, iar Petrila şutează frumos, dar Moldovan este la post şi respinge.

Min 11. Schimbare Rapid. Vojtus iese accidentat şi intră Moise,

Min 3. Ocazie Rapid. Crepulja semează prima ocazie a meciului pentru oaspeţi.

Min 1. A început meciul.


Echipa lui Dan Petrescu se află în suferinţă, după ce a fost eliminată surprinzător din primul tur UEFA Champions League de către Pyunik Erevan, la loviturile de la 11 metri. Dan Petrescu a încurajat la calm înainte de partidă şi a spus că totul se poate linişti cu o victorie în Gruia. 

Nici la Rapid lucrurile nu sunt prea liniştite. De la echipă a plecat Rareş Ilie. Jucătorul a fost vândut la Nice pentru suma de 5 milioane de euro. Mai mult decât atât, echipa din Giuleşti a fost umilită în ultimul amical, scor 1-7, contra celor de la Slavia Praga. 

În cazul unei potenţiale înfrângeri, campioana României ar putea rămâne fără Dan Petrescu, care a fost considerat unul dintre principalii vinovaţi pentru eliminarea cu Pyunik. 

Ce a spus Dan Petrescu

”Orele de după eliminarea din Liga Campionilor au fost foarte grele... mai ales pentru mine. Din păcate şi pentru patronul clubului. Cred că au fost cele mai grele ore de când sunt antrenor la CFR, nu am trecut printr-o aşa perioadă.

A fost o dezamăgire mult prea mare şi sunt conştient că e un moment foarte greu. Dar ştiu că toate echipele din lume au momente grele şi au ieşit din ele.

La alte echipe ţine momentul greu 5 ani, nu câştigă nimic, în timp ce la noi e doar un moment. M-am gândit că CFR mi-a dat mie foarte mult ca om, ca antrenor în ultimii cinci ani, în acelaşi timp cred că am dat şi eu foarte mult acestui club.

De aceea cred că există în continuare soluţii să ieşim din acest derapaj, să ieşim mai puternici şi să obţinem rezultatele aşteptate”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: rapid-cfr-super liga 1 

viewscnt
Articole similare