Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măţan a rămas uimit de un coleg de la Rapid: ”Are o mentalitate foarte bună”

Măţan a rămas uimit de un coleg de la Rapid: ”Are o mentalitate foarte bună”

Rapid

Comentarii

Sâmbătă seara, Rapid a reuşit să îşi treacă în cont a patra victorie a sezonului, după ce a învins-o pe UTA Arad, scor 1-0, în cea de a şasea etapă a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Junior Morais.

După înfrângerea dureroasă cu Petrolul din ultima etapă, Rapid a reuşit să mai spele din dezamăgirea săptămânii trecute şi să cucerească toate punctele împotriva UTA-ei.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0, graţie unui gol de poveste marcat de Junior Morais.

Horaţiu Moldovan a avut parte de intervenţii foarte bune ieri seară, iar colegii l-au lăudat după meci. Alex Măţan a rămas impresionat de atitudinea portarului din Giuleşti. 

”Vreau să le mulţumesc suporterilor care din primul minut până în minutul 95 au fost incredibili. Cu Horaţiu în poartă nu am emoţii. Niciodată! E un băiat cu o mentalitate foarte bună şi cu toţii l-am susţinut după acea nici nu pot să o numesc greşeală. Acea neînspiraţie să spun aşa. Mă bucur că azi ne-a salvat”, a declarat Măţan. 

  • 1,2 milioane de euro este cota lui Moldovan conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
În cariera sa, Moldovan a mai evoluat pentru CFR Cluj, FC Hermannstadt, Energeticianul, Ripensia şi Sepsi, până să ajungă la UTA Arad.

Există o formaţie din Germania care insistă pentru transferul lui Horaţiu Moldovan, însă Rapidul solicită nu mai puţin de 4 milioane de euro în schimbul jucătorului.

Afla mai multe despre: alex matanrapidhoratiu moldovan 

viewscnt
Articole similare