Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Gică Hagi are o nouă echipă. Cine o va antrena şi când va debuta in noul sezon

OFICIAL | Gică Hagi are o nouă echipă. Cine o va antrena şi când va debuta in noul sezongalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi este pregătit pentru o nouă provocare importantă în cariera sa. La 13 ani de la lansarea academiei de la Ovidiu, "Regele" îşi va concentra acum atenţia şi pe fotbalul feminin.

Gheorghe Hagi a inaugurat academia de fotbal de la Ovidiu în 2009. În cei 13 ani de activitate, graţie echipei de seniori, "Regele" a obţinut performanţe importante pe plan intern. Fosta FC Viitorul, în prezent fiind recunoscută drept Farul Constanţa, echipa lui Gheorghe Hagi a reuşit să surprindă fotbalul românesc în 2017, când a cucerit titlul în Liga 1, după o luptă dusă până în ultima etapă cu FCSB.

Apoi, la doi ani distanţă, echipa din Ovidiu şi-a trecut în palmares şi celelalte două trofee importante din fotbalul românesc, Cupa şi Supercupa. Cu prezenţe în preliminariile Champions League şi Europa League timp de patru sezoane consecutive, echipa lui Gheorghe Hagi trece acum la un nou capitol important.

După investiţiile şi performanţele reuşite la nivel masculin, Gheorghe Hagi intră acum serios şi în fotbalul feminin. Din actuala stagiune, Farul Constanţa va fi reprezentată şi de o echipă feminină, care, pentru moment, va lua startul în liga secundă.

Fostul jucător Ionuţ Florea se va ocupa de pregătirea echipei, iar în staff-ul său se vor mai regăsi antrenorul secund Marius Cojocaru şi preparatorul fizic Cristina Bujin, fostă atletă de performanţă, participantă la Jocurile Olimpice din 2016.

OFICIAL | Gică Hagi are o nouă echipă. Cine o va antrena şi când va debuta in noul sezon

"Cred că vedem cu toţii impactul pe care îl au partidele de fotbal feminin la nivel mondial, implicarea în această direcţie care există la toate formaţiile de top din Europa. Aşa cum am spus mereu, Farul este echipa tuturor dobrogenilor, iar înfiinţarea acestei echipe nu este decât o normalitate prin care dorim să oferim aceleaşi bucurii, împliniri, tuturor celor care iubesc Farul, indiferent de sex" , a declarat vicepreşedintele Farului, Tiberiu Curt.

Farul Constanţa va face parte în noul sezon din Seria 1, alături de Vulpiţele Galbene Roman, CN Nicu Gane Fălticeni, ACS Vasas Femina FC (2), AFC Măgura 2012 Bacău, FC FCSB SA, Liceeni Topolog, Farul Constanţa, AFC Chindia Târgovişte, ACS Juniorul-2014 Bucureşti, ACS Prosport Football Academy.

Primul meci oficial al Farului va avea loc la 28 august, pe teren propriu, cu CN Nicu Gane Fălticeni.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare