Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o echipă din Liga 1 schimbă stadionul! Cum a motivat antrenorul decizia: ”Contează extrem de mult” | EXCLUSIV

Încă o echipă din Liga 1 schimbă stadionul! Cum a motivat antrenorul decizia: ”Contează extrem de mult” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Adrian Mihalcea a confirmat că următorul meci de pe teren propriu al Chindiei, împotriva Petrolului Ploieşti, nu va fi disputat pe stadionul Ilie Oană, unde târgoviştenii şi-au disputat mai toate partidele de pe teren propriu din ultimii trei ani.

Ajunsă în Liga 1, Chindia Târgovişte s-a trezit fără ”casă” în primul eşalon, întrucât Primăria a decis să renoveze stadionul Eugen Popescu.

Trei ani mai târziu, lucrările încă sunt în desfăşurare, iar jucătorii târgovişteni sunt în continuare nevoiţi să facă naveta până la Ploieşti pentru toate meciurile de acasă.

Stadionul Ilie Oană a devenit ”casa” Chindiei în Liga 1, dar târgoviştenii au luat decizia de a nu disputa următorul meci de pe teren propriu la Ploieşti.

Întrucât o vor înfrunta pe Petrolul, oficialii târgovişteni au preferat să închirieze stadionul din Buzău, care a mai fost folosit în trecut şi de FCSB.

Această decizie a stârnit o reacţie acidă din partea directorului sportiv al Petrolului, Claudiu Tudor, care a afirmat că nu este de acord ca Chindia să mai fie primită de Ilie Oană.

Oficialul ”lupilor galbeni” a transmis că dacă aceştia se vor ”muta” de la Ploieşti, atunci ar trebui să o facă definitiv.

Încă o echipă din Liga 1 schimbă stadionul! Cum a motivat antrenorul decizia

În cadrul unui interviu cu Orange Sport, Adrian Mihalcea a confirmat intenţia de a se închiria un alt stadion pentru meciul cu Petrolul, întrucât ”lupii galbeni” ar avea marele avantaj al publicului la Ploieşti.

Ca o echipă fără un număr mare de fani, Chindia preferă să dispute meciul cu Petrolul pe alt stadion, decât să simtă ”ostilitate” din partea galeriei prahovene.

Aproape trei ani, cele mai multe meciuri jucate de Chindia acasă au fost la Ploieşti. Până la urmă, conducerea clubului nostru decide unde trebuie să joace.

Practic trebuie să închiriem un stadion. Dacă vreau să fiu obiectiv, ar fi un dezavantaj pentru noi dacă am juca meciul cu Petrolul la Ploieşti.

Prin simpla prezenţă, prin simplul fapt că stadionul va fi plin şi ostil nouă, cu toate că noi suntem gazde, contează extrem de mult”, a declarat Adrian Mihalcea, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: chindia 

viewscnt
Articole similare