Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova i-a găsit înlocuitor lui Paul Papp! Jucătorul a ajuns deja sub comanda lui Mirel Rădoi

Universitatea Craiova i-a găsit înlocuitor lui Paul Papp! Jucătorul a ajuns deja sub comanda lui Mirel Rădoi
Comentarii

Paul Papp (32 de ani) a intrat în dizgraţia antrenorului şi conducerii Universităţii Craiova, după ce a fost eliminat stupid, în tunel, în pauza meciului tur cu Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul pentru grupele Conference League, încheiat cu scorul de 1-1.

După un început modest de sezon, venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a echipei, în locul lui Laszlo Balint, pare să fi ajutat jucătorii olteni să renască.

În afara unei victorii cu emoţii cu Mioveni, fotbaliştii Universităţii Craiova au arătat foarte bine sub comanda noului antrenor, în special împotriva Zoryei Lugansk şi în prima parte a meciului cu Hapoel.

Poate că echipa ar fi putut chiar să obţină o victorie împotriva israelienilor dacă nu ar fi fost eliminat Paul Papp, care a intrat la vestiare la pauză, dar nu a mai putut reveni pe teren.

Eliminat pentru o altercaţie care a avut loc în tunel, apărătorul central şi-a lăsat coechipierii la greu, dar aceştia tot au reuşit să obţină un rezultat respectabil, care le dă o şansă bună de a se califica.

În urma jocului, Mirel Rădoi a ”tunat” la adresa jucătorului său şi a afirmat că acesta va primi o amendă usturătoare pentru gestul său.

Universitatea Craiova i-a găsit înlocuitor lui Paul Papp

S-a zvonit că Papp ar urma să fie dat afară de fostul selecţioner, însă Sorin Cârţu a dezvăluit că, cel puţin deocamdată, apărătorul de 32 de ani va fi păstrat în Bănie.

Totuşi, Rădoi va avea nevoie de un înlocuitor pentru Papp la meciul retur cu Hapoel Beer Sheva, întrucât acesta este suspendat, iar Fanatik anunţă că cei de la Craiova au găsit deja varianta cea mai bună.

Întrucât nu poate înregistra noi jucători până la partida din Israel, Universitatea se poata baza doar pe cei aflaţi pe listă deja, printre care se numără şi Valerică Găman (33 de ani).

Accidentat în urmă cu trei săptămâni, fundaşul s-a recuperat complet acum şi a reluat deja antrenamentele, ajungând pentru prima dată sub comanda lui Mirel Rădoi.

Găman are şanse mari să îi ia locul lui Papp la returul cu Hapoel, singurele două alte opţiuni fiind Raul Silva, care va face pereche cu Găman, şi Ivan Martic, care este fundaş dreapta de meserie.

Afla mai multe despre: paul papp 

viewscnt
Articole similare