Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Demenţial!". Fotbalistul care l-a cucerit pe Gigi Becali cu Viking şi jucătorul de la polul opus: "Pentru ce mă întrebaţi de el?"

"Demenţial!". Fotbalistul care l-a cucerit pe Gigi Becali cu Viking şi jucătorul de la polul opus: "Pentru ce mă întrebaţi de el?"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a reacţionat, la cald, după calificarea FCSB în grupele Conference League şi a numit jucătorii care l-au impresionat în deplasaread in Norvegia, 3-1 cu Viking. Florinel Coman şi Andrei Cordea i-au luat ochii patronului FCSB, iar la polul opus a fost Octavian Popescu.

FCSB s-a calificat în grupele europene după o pauză de cinci ani. "Roş-albaştrii" au obţinut calificarea în grupele Conference League după ce au învins în deplasare pe Viking, 3-1 şi 4-3 la general. Gigi Becali a oferit, la cald, prima reacţie după performanţa echipei sale.

"Demenţial!". Fotbalistul care l-a cucerit pe Gigi Becali cu Viking şi jucătorul de la polul opus: "Pentru ce mă întrebaţi de el?"

Andrei Cordea şi Florinel Coman i-au luat ochii lui Gigi Becali în deplasarea de la Viking. Coman a dat pasă de gol şi a scos penalty-ul care a calificat-o pe FCSB în grupe, iar Cordea a marcat şi el. La polul opus, Gigi Becali a lăsat de înţeles că Octavian Popescu l-a dezamăgit.

„Coman a fost demenţial, pasă de gol, 11 metri. A fost extraordinar. Pe primul loc îl pun pe Cordea şi pe locul doi pe Coman. Pe Edjouma de ce, că a dat un gol? M-aţi întrebat dacă am remarcat. Dacă sunt bucuros de calificare, pentru ce m-ai întrebat de Tavi Popescu? Ştiţi cum a jucat”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Viking - FCSB 1-3, în play-off-ul Conference League

FCSB s-a calificat, joi, în grupele Conference League, trecând în play-off de echipa norvegiană Viking, scor 3-1 în manşa secundă, disputată în deplasare. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Viking..

Edjouma a deschis scorul în minutul 2 pentru FCSB, lovitură de cap la centrarea lui Florinel Coman. În minutul 25 portarul Târnovanu l-a agăţat în careu pe Karlsbakk şi Tripic a transformat penalti-ul acordat de arbitru. Cordea a marcat cu un şut de la distanţă în minutul 53, iar în minutul 90+4 Radunovic a transformat un penalti calificând echipa FCSB în grupele Conference League.

VIKING: Gunnarsson - Bjorshol, Brekolo, Vevatne - Kabron, Lokberg (Sandberg 46’), Solbakken, Fridjonsson, Pattynama (Torsteinbo 46’) – Karlsbakk (Traore 70’), Tripic. ANTRENOR: Morten Jensen

FCSB: Târnovanu – Pantea (Boboc 46’), Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma (Dulca 59’) - Cordea, Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman - B. Rusu (Oaidă 46’). ANTRENOR: Nicolae Dică

Arbitru: Tamás Bognár – Buzas Balazs, Peter Kobor – Berke Balazs (toţi din Ungaria)

Cartonaşe galbene: Pattynama 31, Tripic 45+2, Vevatne 86, Bjorshol 90+4 / Edjouma 16, Oct. Popescu 24, Fl. Coman 28, Tamm 45+1

Tragerea la sorţi a grupelor Conference League este programată vineri, la ora 15.30, la Istanbul.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcordeacomanoctavian popescureactie 

viewscnt
Articole similare