Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat primul gol şi face un anunţ neaşteptat: ”Mi-am setat să dau 15. Mai sunt 14”. Golgheter surpriză în Superligă la finalul sezonului?

A dat primul gol şi face un anunţ neaşteptat: ”Mi-am setat să dau 15. Mai sunt 14”. Golgheter surpriză în Superligă la finalul sezonului?

UTA

Comentarii

Philip Otele a tras concluziile după ce a marcat primul său gol în acest sezon al Superligii.

UTA Arad s-a impus pe teren propriu în faţa formaţiei FC U Craiova 1948, scor 2-1, în etapa a şaptea din Superligă.

Philip Otele a deschis scorul în minutul 9, iar gazdele au majorat avantajul prin Virgiliu Postolachi, în minutul 45+1. Pentru oaspeţi a înscris Iancu, în minutul 59.

A dat primul gol şi face un anunţ neaşteptat. Golgheter surpriză în Superligă la finalul sezonului?

Sosit la începutul anului, din Lituania, Philip Otele a dat primul său gol în acest sezon. În stagiunea precedentă a dat cinci goluri şi o pasă decisivă în 16 partide.

Jucătorul nigerian al arădenilor are planuri mari după ce a spart gheaţa în noua campanie a Superligii. Vrea să dea 15 goluri: ”Acesta a fost primul, mai sunt 14”, a anunţat el.

”Suporterii ne-au împins către această victorie. Dacă ne susţin aşa, indiferent de ceea ce se întâmplă în teren, vor transmite energie jucătorilor, pentru a câştiga meciul.

Ca să fiu sincer, mi-am setat un obiectiv de 15 goluri. Acesta a fost primul, mai sunt 14”, a declarat Otele, după meci.

Afla mai multe despre: uta aradotele 

viewscnt
Articole similare