Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Viking, acuzaţii de necrezut la adresa FCSB-ului: ”Au venit cu pungi de cadouri pentru arbitri, facem observaţie la UEFA”

Antrenorul lui Viking, acuzaţii de necrezut la adresa FCSB-ului: ”Au venit cu pungi de cadouri pentru arbitri, facem observaţie la UEFA”

FCSB

Comentarii

În urma eliminării suferite împotriva FCSB-ului, în play-off-ul Conference League, Morten Jensen, antrenorul lui Viking, a lansat o acuzaţie incredibilă la adresa roş-albaştrilor. Tehnicianul norvegienilor susţine că a văzut un reprezentant de la FCSB mergând către vestiarul arbitrilor cu cinci pungi şi revenind cu una.

Joi seara, FCSB a reuşit să revină după înfrângerea din meciul tur şi să câştige returul cu Viking, scor 3-1, 4-3 la general, în urma unui meci de care pe care disputat pe sinteticul din Norvegia.

Nicolae Dică a început partida cu o formulă ultra-ofensivă, sperând să reducă din diferenţă cât mai rapid, iar asta s-a şi întâmplat, chiar în minutul 3 al partidei.

Malcom Edjouma, unicul jucător de la mijloc în sus care era măcar aproape de profil defensiv, a fost cel care a deschis scorul, cu o lovitură de cap din centrarea lui Cordea.

A urmat apoi o gafă a lui Târnovanu, care le-a permis norvegienilor să egaleze de la punctul cu var şi să revină în avantaj la general, înainte ca acelaşi Cordea să puncteze pentru 2-1.

Meciul a fost decis la ultima fază, când Florinel Coman a câştigat foarte uşor un penalty, iar Risto Radunovic a transformat şi a adus-o pe FCSB înapoi în grupele unei cupe europene.

Antrenorul lui Viking, acuzaţii de necrezut la adresa FCSB-ului

În urma partidei, presa norvegiană a contestat vehement arbitrajul, în special de la ultima fază, iar antrenorul Morten Jensen chiar a simţit nevoia să discute cu brigada delegată despre penalty-ul acordat FCSB-ului.

Acesta a dezvăluit în urma discuţiei că a fost martor la o scenă ciudată: un reprezentant de la FCSB s-ar fi dus înspre vestiarul arbitrilor cu cinci pungi de cadouri şi ar fi revenit cu una.

Jensen a lansat subtil o acuzaţie de necrezut la adresa FCSB-ului, că ar fi influenţat arbitrii, dar a punctat că orice s-ar fi putut afla în acea pungă şi că nu putem sări la concluzii.

Eram pe drumul către vestiarul arbitrilor, chiar în faţa zonei mixte, când un reprezentant al lui FCSB a venit cu cinci pungi de cadouri. Când s-a întors, mai avea doar una singură. Au fost patru arbitri la meci, deci am fost foarte surprins.

Toată lumea cu care am vorbit despre asta crede că a fost un lucru ciudat, aşa că probabil le vom face o mică observaţie celor de la UEFA. Ar fi putut fi suveniruri sau ceva, nu ştiu", a declarat Morten Jensen, pentru publicaţia scandinavă Dagbladet.

Afla mai multe despre: morten jensen 

viewscnt
Articole similare