Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Salvarea lui Dinamo vine de la Mohammad Murad? ”Este un om dispus să facă investiţii”

EXCLUSIV | Salvarea lui Dinamo vine de la Mohammad Murad? ”Este un om dispus să facă investiţii”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo poate avea un grup puternic de investitori, condus de Mohammad Murad.

EXCLUSIV | Salvarea lui Dinamo vine de la Mohammad Murad? ”Este un om dispus să facă investiţii”

Sezonul 2021-2022 s-a terminat cum nu se putea mai rău pentru Dinamo. Jucătorii, sub comanda lui Dusan Uhrin (54 ani) au pierdut barajul cu U Cluj, 1-3, şi au retrogradat pentru prima dată în istorie. 

”Câinii” evoluează, acum, în liga secundă. Singura victorie obţinută de Dinamo în Liga 2 a fost în prima etapă: 1-0 la Clinceni cu Progresul Spartac. ”Câinii” au ajuns la două înfrângeri consecutive. 

Marius Niculae a urmărit partidele ”câinilor” şi a ajuns la o concluzie: ”Burcă are mult de muncă!”.

”Are mult de lucru chiar şi el a recunoscut lucrul acesta. Pentru că mulţi jucători au pierdut pregătirea de vară, unii nu ştiau dacă vor mai rămâne sau nu, sunt jucători tineri şi foarte tineri în echipă. Dar pentru a promova şi pentru a avea o linişte mai mare e nevoie de mai mulţi jucători, de a crea concurenţă pe posturi”, a declarat Marius Niculae.

"Câinii" sunt în discuţii cu mai mulţi posibili investitori, iar în cazul în care se rezolvă această problemă, atunci situaţia sportivă va fi şi ea cu totul diferită, sunt de părere oamenii implicaţi acum la club.

Mohammad Murad era interesat de preluarea clubului Dinamo şi a recunoscut public că face eforturi în acest sens, Vlad Iacob, administratorul special, confirmând demersurile.

Niculae vede de bun augur această colaborare!

”E important să se finalizeze aceste discuţii, nu doar să fie tentat, să ne rezumăm la declaraţia lui Murad. Se aşteaptă de foarte mult timp un investitor la Dinamo şi ar fi un lucru extraordinar pentru toţi dinamoviştii să vadă că au un singur stăpân. Unul care este dispus să facă investiţii. E clar că ştie în ce situaţia se află Dinamo şi are nevoie de foarte mulţi bani. Şi eu cred că dl. Murad este un afacerist de succes şi poate face acest lucru”, a conchis Niculae. 

Afla mai multe despre: marius niculaedinamo 

viewscnt
Articole similare