Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Mititelu s-a răzgândit în privinţa transferului lui Compagno la FCSB. Patronul de la U Craiova 1948 vrea să-şi recupereze investiţia: "Schimbăm politica"

De ce Mititelu s-a răzgândit în privinţa transferului lui Compagno la FCSB. Patronul de la U Craiova 1948 vrea să-şi recupereze investiţia: "Schimbăm politica"

FC U Craiova

Comentarii

Patronul de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a recunoscut cum a ajuns să se răzgândească în privinţa transferului lui Andrea Compagno la FCSB. Investiţia mare făcută până în acest moment a cântărit mult în negocierile cu Gigi Becali.

Cum s-a răzgândit Adrian Mititelu în privinţa transferului lui Andrea Compagno la FCSB

FCSB a fost în căutarea unor atacanţi de la începutul sezonului. După sosirea lui Bogdan Rusu, bucureştenii au negociat pentru Safranko, cel care a ajuns la Sepsi în cele din urmă. 

În cele din urmă, al doilea transfer al unui atacant central a fost rezolvat. Favorit să devină titular la FCSB este Andrea Compagno, care face pasul de la U Craiova 1948 pentru 1.5 milioane de euro. 

Gigi Becali a mai făcut o ofertă pentru italian în urmă cu câteva săptămâni, pentru o sumă considerabil mai mică, iar atunci propunerea a fost refuzată de Adrian Mititelu.

Totuşi, acum patronul lui U Craiova 1948 a recunoscut cum a ajuns să-l cedeze pe principalul marcator al echipei la FCSB. 

Adrian Mititelu susţine că vrea să mai recupereze din investiţia de 12 milioane de euro pe care a făcut-o în utimii cinci ani, timp în care echipa a promovat până în Superligă. 

"Există posibilitatea foarte mare ca Andrea Compagno să fie transferat la FCSB, dacă acele condiţii pe care le-am solicitat noi se vor îndeplini. Acum o săptămâna nu luam în calcul chestia asta. 

Dacă solicitarea pe care noi am trimis-o către FCSB va fi  acceptată, coroborat şi cu condiţia jucătorului....

Am hotărât să schimbăm politica. Eu am cheltuit peste 12 milioane de euro din 2017 până în prezent. Eu nu am banii domnului Becali, nu am nici banii domnului Rotaru", a declarat Adrian Mititelu pentru Orange Sport. 

Astfel, mesajul lui Adrian Mititelu este că U Craiova 1948 va continua să vândă, dacă oferta va fi pe măsura pretenţiilor sale. De asemenea, au existat informaţii conform cărora Juan Bauza ar fi pe radarul FCSB. 

Cine este Andrea Compagno, jucătorul transferat de FCSB

În vârstă de 26 de ani, Andrea Compagno s-a născut în Palermo, însă a început fotbalul în Catalania. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Due Torri, Pinerolo, SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nourese şi Tre Fiore.

Andrea Compagno nu are nici măcar un meci în primele două ligi ale Italiei şi transferul la FC U Craiova a fost cel mai important din cariera sa.

Cu echipa din Bănie a semnat în vara lui 2020 şi de atunci Andrea Compagno a reuşit să impresioneze şi a intrat în grupul jucătorilor importanţi. În acest sezon, Compagno a reuşit 5 goluri în 6 meciuri şi este golgheter în Liga 1.

Afla mai multe despre: adrian mititelufcsbu craiova 1948transfer andrea compagnogigi becali 

viewscnt
Articole similare