Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB l-a transferat pe Andrea Compagno. Suma foarte mare pe care Gigi Becali i-a plătit-o lui Adrian Mititelu

FCSB l-a transferat pe Andrea Compagno. Suma foarte mare pe care Gigi Becali i-a plătit-o lui Adrian Mititelu

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că l-a transferat pe Andrea Compagno, pentru care FC U Craiova va primi în jur de 1,5 milioane de euro.

Mihai Stoica a anunţat vineri seară, în exclusivitate la Orange Sport, că Gigi Becali a făcut o ultimă ofertă pentru un atacant din Liga 1.

Propunerea era pentru Andrea Compagno, pentru care Gigi Becali a plătit o sumă uriaşă pentru nivelul fotbalului românesc.

Gigi Becali, prima reacţie după ce l-a transferat pe Andrea Compagno de la FC U Craiova

Gigi Becali a confirmat transferul şi spune că negocierile cu Adrian Mititelu n-au fost aşa dificile cum se anunţau:

„Da, tată. Compagno este jucătorul FCSB! Ne-am înţeles cu Craiova, acum trebuie să vorbim şi cu băiatul. Doar fac actele acum, totul s-a terminat. Suma este de un milion şi jumătate!

Negocierile n-au fost grele. Mititelu atât a cerut, nu lasă. Am încercat 700.000 de euro, un milion, un milion două sute. Dacă am văzut că nu lasă, am dat cât a vrut el şi gata”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Andrea Compagno a devenit o ţintă pentru FCSB mai ales după prestaţiile din acest sezon. Gigi Becali a spus că, înainte să fie transferat de FC U Craiova, Compagno i-a fost propus la FCSB pentru 300.000 de euro.

Însă Gigi Becali susţine că n-a fost impresionat atunci de calităţile atacantului italian şi a refuzat. Între timp, patronul FCSB a fost uimit de ascensiunea pe care Compagno a avut-o la FC U Craiova.

Cine este Andrea Compagno, jucătorul transferat de FCSB

În vârstă de 26 de ani, Andrea Compagno s-a născut în Palermo, însă a început fotbalul în Catalania. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Due Torri, Pinerolo, SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nourese şi Tre Fiore.

Andrea Compagno nu are nici măcar un meci în primele două ligi ale Italiei şi transferul la FC U Craiova a fost cel mai important din cariera sa.

Cu echipa din Bănie a semnat în vara lui 2020 şi de atunci Andrea Compagno a reuşit să impresioneze şi a intrat în grupul jucătorilor importanţi. În acest sezon, Compagno a reuşit 5 goluri în 6 meciuri şi este golgheter în Liga 1.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare