Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un cuplu a fost surprins în timp ce întreţinea relaţii intime pe stadion. Poliţia a deschis o anchetă

Un cuplu a fost surprins în timp ce întreţinea relaţii intime pe stadion. Poliţia a deschis o anchetăgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Un cuplu a fost surprins în timp ce întreţinea relaţii intime pe un stadion din Major League Baseball.

Poliţia din Oakland a anunţat că a deschis o anchetă după ce un bărbat şi o femeie au fost surprinşi în timp ce întreţineau relaţii sexuale în timpul unui meci de baseball.

Cei doi s-au ”refugiat” într-o zonă în care nu se aflau spectatori, dar au fost filmaţi de un suporter aflat într-o altă tribună.

Anchetă a poliţiei după ce un cuplu a fost surprins în timp ce întreţinea relaţii sexuale pe stadion

Partida dintre Oakland Athletics şi Seattle Mariners n-a adunat prea mulţi spectatori.

În tribune au venit aproximativ 10.000 de fani, în contextul în care stadionul are o capacitate de aproximativ 47.000 de locuri.

Însă un cuplu s-a bucurat de asistenţa redusă. Potrivit publicaţiei Marca, un tânăr şi iubita lui au fost surprinşi în timp ce întreţineau relaţii sexuale.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 

Întâmplarea a avut loc într-o tribună care nu era populată, dar ei au fost filmaţi de un alt spectator care se afla într-o altă zonă a stadionului. Clipul a devenit viral pe net, unde a strâns peste două milioane de vizualizări.

Poliţia din Oakland susţine că a primit o reclamaţie abia după finalul meciului şi a deschis o anchetă pentru identificarea celor doi tineri, care n-au fost surprinşi de camerele aflate pe stadion:

”Departamentul de Poliţie din Oakland nu a fost alertat cu privire la acest lucru decât după meci. Am fost informaţi că personalul şi camerele de pe stadion n-au filmat şi transmis acest lucru în timpul jocului. Am deschis o anchetă”, a transmis Candace Keas, purtătorul de cuvând al Departamentului de Poliţie din Oakland, potrivit Mirror.

În cazul în care vor fi identificaţi, cei doi tineri riscă inclusiv închisoarea. Potrivit TMZ, dacă vor condamnaţi, cei doi riscă până la 6 luni de închisoare şi/sau o amendă de până la 1.000 de dolari.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mlb 

viewscnt
Articole similare