Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super lovitură dată de Rapid! A transferat un jucător care ajunsese la un acord cu CFR: ”Mutu este încântat de el” | EXCLUSIV

Super lovitură dată de Rapid! A transferat un jucător care ajunsese la un acord cu CFR: ”Mutu este încântat de el” | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid îşi continuă ascensiunea înapoi în elita Ligii 1, graţie investiţiilor inteligente realizate în urma venirii lui Dan Şucu la club. Giuleştenii au reuşit să transfere un jucător care ajunsese la un acord cu CFR Cluj, acesta fiind numit ”urmaşul lui Rareş Ilie”.

La doar un an după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, după o absenţă de şase ani, Rapid reuşeşte să devină unul dintre cele mai bine conduse cluburi sportive din România.

Dan Şucu a investit sume importante după preluarea a jumătate din pachetul de acţiuni, nu doar în transferuri, ci şi în infrastructură, realizând două noi baze pentru giuleşteni, pentru 10 milioane de euro.

Omul de afaceri înţelege importanţa facilităţilor ultra-moderne pentru un club şi pentru dezvoltarea jucătorilor acestuia, astfel că face eforturi pentru a o aduce pe Rapid în rândul marilor cluburi ale lumii.

Din declaraţiile lui Şucu, este evident că acţionarul Rapidului are juniorii în prim-planul proiectului pe care îl propune în Giuleşti, aducând mulţi dintre cei mai promiţători tineri jucători din ţară la Bucureşti în această vară.

Printre aceştia se numără şi Gheorghe Gabriel (15 ani), mijlocaş central de meserie, care s-a dezvoltat în aceeaşi academie ca Rareş Ilie, ACS Juniorul.

Aproape 300 de copii, cu vârste între şase şi 19 ani, evoluează în prezent pentru diversele echipe ale Juniorului, care plănuieşte să înfiinţeze şi o formaţie de seniori.

Super lovitură dată de Rapid

Omul care a înfiinţat această academie, Mihai Trăistaru, a mai vorbit în trecut despre Gheorghe Gabriel, pe care l-a numit ”urmaşul lui Rareş Ilie”.

Într-un nou interviu cu Orange Sport, Trăistaru a dezvăluit o nouă informaţie însă: jucătorul de 15 ani ar fi trebuit să ajungă la CFR Cluj în urmă cu mai bine de o lună, însă mutarea a picat din pricina problemelor medicale ale lui Nelu Varga, care a ajuns în spital după eliminarea cu Pyunik.

Urmaşul lui Rareş Ilie va fi Gheorghe Gabriel, un jucător născut în 2006. Nu a împlinit 16 ani. L-am transferat la Rapid. De patru săptămâni are cinci antrenamente cu echipa mare.

Mutu este încântat de el. Eu zic că va fi următorul Rareş Ilie. (n.r. cu FCSB intenţionaţi să aveţi discuţii?) Normal că intenţionăm. Am avut şi cu Craiova, şi cu CFR Cluj.

Mă înţelesesem pentru Gheorghe Gabriel, dar a fost o mică problema cu domnul Neluţu Varga de sănătate şi din păcate nu s-a mai finalizat”, a declarat Mihai Trăistaru, pentru Orange Sport.

Gheorghe Gabriel are şi apariţii pentru echipele naţionale ale României, cea mai ”înaltă” selecţionată reprezentată până acum fiind cea U16.

Afla mai multe despre: gheorghe gabriel 

viewscnt
Articole similare