Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt mult mai bine”. Nelu Varga, prima reacţie după problemele de sănătate: ”Le-am dat tot ce mi-au cerut şi le-am făcut pe plac”

”Sunt mult mai bine”. Nelu Varga, prima reacţie după problemele de sănătate: ”Le-am dat tot ce mi-au cerut şi le-am făcut pe plac”

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga a oferit prima reacţie după problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima vreme.

Nelu Varga a fost internat de urgenţă la spital după eliminarea suferită de CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor în faţa armenilor de la Pyunik Erevan.

Nelu Varga s-a confruntat cu probleme de sănătate după ce campioana României a fost.încă din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Omul de afaceri a ajuns de urgenţă la spital cu probleme de locomoţie, dar şi cu dificultăţi de vorbire.

Nelu Varga, prima reacţie după problemele de sănătate: ”Sunt mult mai bine”. Ce a spus despre situaţia lui Dan Petrescu

Nelu Varga a fost externat, iar acum continuă recuperea. Acesta a povestit cum se simte şi ce trebuie să facă pentru a nu mai avea astfel de probleme.

”Sunt mult mai bine. Sunt încă în repaus şi trebuie să am grijă de tratament. Am un regim alimentar mai strict. Fumez mai puţin, fără alcool, fără grăsimi, fără dulciuri… Nu voi mai pune totul la suflet”, a declarat omul de afaceri, pentru ProSport.

Nelu Varga a explicat şi că va fi mai chibzuit cu transferurile.

”Da, şi cu mai multă chibzuinţă. Adică selecţiile de jucători să fie mai bine făcute şi ”să nu îngraşi porcul în ajun”. Transferurile trebuie făcute mai din timp”, a precizat finanţatorul clujenilor.

Nelu Varga a vorbit şi despre situaţia lui Dan Petrescu, dar şi despre posibilitatea de a vinde o parte din acţiunile clubului.

”Exclus şi asta. Sunt doar minciuni. Nu există o persoană care să susţină că am discutat despre aşa ceva. Am fost nemulţumit după eliminarea din Champions League, dar nu se pune problema ca el (n.r. Dan Petrescu) să plece.

Atunci era o situaţie la nervi. Eram nervos, oricine s-ar fi gândit la asta, pentru că nu poţi da afară toată echipa. M-am gândit că s-a greşit ceva, dar nu ştiam ce.

Pentru că eu le-am dat tot ce mi-au cerut şi le-am făcut pe plac. Nu mi-am dat seama ce s-a greşit, pentru că nu a fost greşeala mea. Dar nu dau vina pe antrenor. S-au relaxat. S-au crezut calificaţi”, a adăugat patronul campioanei României.

Afla mai multe despre: cfr clujnelu varga 

viewscnt
Articole similare