Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul amplu al lui Gigi Becali pentru Adrian Mititelu: ”Din păcate, tu nu te-ai bătut niciodată până în ultima etapă la campionat!”

Mesajul amplu al lui Gigi Becali pentru Adrian Mititelu: ”Din păcate, tu nu te-ai bătut niciodată până în ultima etapă la campionat!”

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare, iar patronul de la FC U Craiova are planuri măreţe cu echipa lui.

În ultimele zile, Gigi Becali şi Adrian Mititelu s-au atacat reciproc prin declaraţii. Patronul din Bănie a fost foarte supărat şi a spus că latifundiarul din Pipera ar fi avut mai multe afaceri cu statul. 

Mai mult decât atât, Mititelu nu a fost mulţumit de faptul că echipa lui nu este văzută drept o pretendentă la titlu. Omul de afaceri din Bănie a susţinut că Gigi Becali nu l-a ajutat să fie eliberat din închisoare. 

Becali a avut un mesaj kilometric pentru patronul de la FC U Craiova. Finanţatorul de la FCSB susţine că Mititelu nu s-a bătut niciodată cu el până în ultima etapă pentru titlu.

”Din păcate, tu nu te-ai bătut niciodată până în ultima etapă la campionat!”

”Tată, eu îl cunosc bine pe Adrian Mititelu, iar ăsta e oltean orgolios şi vă spun eu ce l-a deranjat mai mult pe el faţă de persoana mea. Ok, el spune că nu avocata mea a făcut lucruri care l-au ajutat să iasă din închisoare.

Să zicem că e ca el, deşi nu e ca el, că eu ştiu foarte bine ce a făcut avocata mea pentru el. Că dacă ne opuneam noi, poate că îi puneam beţe în roate omului şi nu voiam deloc aşa ceva. Eu ştiu cum e în puşcărie, iar Mititelu e naiv dacă este de părere că eu nu l-am vrut liber. Eu am vrut ca omul să iasă afară şi să meargă la familie.

Însă, pe Mititelu l-a deranjat cel mai tare un alt lucru, cel pe care eu l-am spus şi îl recunosc în continuare. L-a deranjat că am spus că nu m-am bătut şi nu m-am confruntat niciodată cu el. Nea Adriene, tu ai avut o echipă bună în urmă cu 10-12 ani, că dacă nu consideram că ai o echipă bună nu ajungeau la mine Mihai Costea, Florin Costea, Prepeliţă şi Dănănae.

Nu îl punem pe Găman că pe ăla nu l-am luat eu de la tine. Pe Mihai am dat bani, iar de ăia trei ştii foarte bine care a fost treaba. Nu mai are rost să vorbim acum, că au trecut foarte mulţi ani. Însă, tu te-ai bătut cu mine vreodată la campionat? Rotaru ăla s-a bătut şi cu mine, dar şi cu Neluţu Varga.

Din păcate, tu nu te-ai bătut niciodată până în ultima etapă la campionat, cu titlul pe masă la Craiova. Uite că Rotaru ăla s-a bătut. Şi uite că a câştigat şi nişte trofee şi a iesit şi vicecampion al României. Şi acum să îţi mai spun o chestie. 

Să nu crezi că m-am aliat cu Rotaru împotriva ta. Nu mă interesează pe mine războiul dintre voi în Craiova. Băteţi-vă acolo cât vreţi între voi şi apoi care este mai bun dintre voi doi să se bată cu mine la titlu.

Mint, Adrian, când spun că tu nu te-ai bătut până în ultima etapă cu mine la campionat? Ăia de la CFR s-au bătut, dar şi Rotaru s-a bătut cu noi. Consider că te-ai supărat aiurea pe mine. Cu tine sunt mai bun prieten faţă de Rotaru. Cu Rotaru ăla nu m-am văzut în viaţa mea. Am vorbit doar la telefon.

Cu tine, în schimb, m-am întâlnit de atâtea ori faţă în faţă şi vorbeam şi cu orele la telefon. Uite, acum poate că echipa ta e mai în formă decât a lui Rotaru, dar o să te baţi cu noi până în final la campionat? Aţi jucat bine şi cu CFR, dar şi cu noi”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-mititelu-fc u craiova 

viewscnt
Articole similare