Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Campagno, FCSB negociază încă un super transfer: ”Doamne ajută”. Ce jucător ar urma să vină

După Campagno, FCSB negociază încă un super transfer: ”Doamne ajută”. Ce jucător ar urma să vină

FCSB

Comentarii

Gigi Becali negociază încă un transfer după ce l-a luat pe Andrea Compagno, de la FC U Craiova.

Gigi Becali este pe cale să încheia campania de transferuri din această vară, printre cele mai spectaculoase din ultimii ani.

Patronul FCSB a reuşit sâmbătă să-l transfere pe Andrea Compagno şi negociază încă un transfer, care ar urma să fie ultimul din această vară.

Ce transfer negociază Gigi Becali

Sâmbătă, Gigi Becali a surprins din nou. Cum FCSB s-a calificat în grupele Conference League, patronul FCSB şi-a permis să plătească 1,5 milioane de euro pentru Andrea Compagno, care în prezent este golgheterul Ligii 1.

Însă Gigi Becali încă nu şi-a încheiat campania de transferuri. Nicolae Dică a recunoscut că patronul FCSB negociază pentru transferul lui Kevin Boli, care în această vară a semnat cu FC Botoşani.

”Pe Boli îl ştiţi, a jucat în România, este un jucător interesant pentru noi. Doamne ajută să se facă!”, a spus Nicolae Dică.

În vârstă de 31 de ani, Kevin Boli are 4 titluri în România, 3 cu CFR Cluj şi unul cu Farul Constanţa. A rămas în memoria suporterilor români mai ales pentru perioada pe care a petrecut-o la CFR Cluj, unde a fost unul dintre favoriţii lui Dan Petrescu.

În ultimii doi ani a jucat la Samsunspor, de unde a plecat în această vară. Recent, el a semnat cu FC Botoşani.

FCSB, 10 transferuri în această vară

Spre deosebire de ultimele campanii de transferuri, Gigi Becali s-a dezlănţuit în această vară. Iniţial, patronul FCSB a declarat că nu va mai cheltui bani în fotbal, dar s-a răzgândit.

Gigi Becali a plătit în această vară peste 5 milioane de euro pentru transferuri de jucători, cea mai costisitoare campanie din ultimii ani.

Nu mai puţin de 10 jucători au fost transferaţi până acum de FCSB: David Miculescu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Raţă, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm şi Andrea Compagno.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare