Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Dică, senzaţional! Cum a trăit antrenorul FCSB-ului tragerea la sorţi pentru Conference League: ”Sincer? Am dormit la ora aia”

VIDEO | Nicolae Dică, senzaţional! Cum a trăit antrenorul FCSB-ului tragerea la sorţi pentru Conference League: ”Sincer? Am dormit la ora aia”

FCSB

Comentarii

Vineri, UEFA a organizat ceremonia pentru tragerea la sorţi a grupelor din Conference League. FCSB a fost repartizată într-o grupă cu West Ham (Anglia), Anderlecht (Belgia) şi Silkeborg (Danemarca), dar Nicolae Dică a aflat acest lucru ceva mai târziu decât restul lumii.

În urma a trei duble stresante pentru FCSB, chiar dacă nu a dat de cei mai bine cotaţi adversari, roş-albaştrii au reuşit să îşi asigure într-un final calificarea în grupele Conference League.

Pentru vicecampioană este prima apariţie în grupele unei competiţii europene după 2017, când ajungea în Europa League tot sub comanda lui Nicolae Dică.

Atunci, FCSB prindea şi primăvara europeană, unde avea să dea peste Lazio. Roş-albaştrii câştigau 1-0 la Bucureşti, înainte de a fi demolaţi 5-1 la Roma.

Odată cu această calificare în grupe, vicecampioana a încasat o sumă importantă de bani, iar Gigi Becali a fost motivat să achiziţioneze un nou atacant.

Latifundiarul a anunţat că s-a înţeles cu FC U Craiova pentru venirea lui Andrea Compagno, cu care plănuieşte să atace calificarea în următoarea rundă a Conference League.

Cum a trăit Nicolae Dică tragerea la sorţi pentru Conference League

Până atunci, FCSB mai are meciuri de jucat în campionat, primul având loc luni, în compania celor de la Hermannstadt.

La fel ca înaintea oricărui meci, Nicolae Dică a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, dar a abordat mai puţin subiectul meciului cu sibienii.

Antrenorul FCSB-ului a avut o reacţie surprinzătoare în privinţa transferului lui Compagno şi a făcut o dezvăluire senzaţională.

Întrebat cum a trăit tragerea la sorţi pentru Conference, Dică a recunoscut că nici nu a urmărit-o. Motivul? Pentru că era obosit după returul cu Viking şi dormea în acel moment.

”(n.r. cum ai trăit tragerea la sorţi?) Sincer? Am dormit la ora aia. Era ora prânzului, eram super obosit, nu dormisem toată noaptea. Când m-am trezit, am văzut grupa cea mai grea, dar e bine că putem să ne măsurăm puterile.

O grupă bună, ne măsurăm puterile cu cei buni. Avem echipe cam de Europa League. Să vadă şi ei cum e să joci cu 50-60 de mii în tribună”, a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare