Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie surprinzătoare a lui Nicolae Dică după ce Gigi Becali a anunţat transferul lui Andrea Compagno: ”Eu cred doar atunci”

Reacţie surprinzătoare a lui Nicolae Dică după ce Gigi Becali a anunţat transferul lui Andrea Compagno: ”Eu cred doar atunci”

FCSB

Comentarii

Sâmbătă, Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu Adrian Mititelu pentru transferul lui Andrea Compagno (26 de ani), urmând acum să poarte negocierile cu jucătorul. În cadrul unei conferinţe de presă, Nicolae Dică a fost întrebat despre mutare şi a avut o reacţie surprinzătoare.

Joi seara, FCSB şi-a asigurat locul în grupele Conference League, după ce a reuşit să revină în urma înfrângerii din tur cu Viking şi să câştige returul cu 3-1, scorul fiind 4-3 la general.

Gigi Becali, MM Stoica şi Nicolae Dică declaraseră în mai multe rânduri că mai sunt în căutarea a doi jucători: un fundaş central şi un vârf.

Dacă despre stopper nu s-a auzit deocamdată nimic concret, în afara faptului că este dorit Kevin Boli, de la FC Botoşani, patronul de la FCSB a anunţat transferul unui atacant.

Gigi Becali s-a înţeles cu Adrian Mititelu pentru transferul lui Andrea Compagno, urmând să poarte negocierile cu jucătorul după ce au convenit asupra sumei de transfer, 1,5 milioane de euro.

La scurt timp după dezvăluirea lui Becali, Nicolae Dică a vorbit în cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu Hermannstadt şi a fost întrebat despre venirea italianului.

Reacţie surprinzătoare a lui Nicolae Dică după ce Gigi Becali a anunţat transferul lui Andrea Compagno

Antrenorul FCSB-ului a părut confuz iniţial şi a refuzat să comenteze prea mult pe subiect, punctând că va vorbi despre acest transfer după ce acesta va fi oficializat.

”(n.r. se pare că s-a înţeles patronul cu Compagno) Vom vedea, nu ştiu. Deocamdată nu pot să comentez nimic, când se va face, voi comenta. Dacă se aduce un atacant, zâmbesc, normal, că îmi doresc acest lucru.

E un jucător bun pentru campionatul României, a mai arătat-o la Craiova, i-a ajutat şi la Liga 2, şi la Liga 1, a avut un impact bun în Liga 1, a avut realizări şi are şi în acest campionat.

(n.r. i-a fost citită declaraţia lui Becali) Domane ajută să se facă. Eu cred doar când se semnează contractul. Şi Safranko era aproape de noi şi a semnat cu Sepsi.

Când vine la antrenament, da, atunci putem să spunem ok”, a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare